Karyho cesta za duhový most

Alisa25
12.1.15 21:05

Karyho cesta za duhový most

Tak nás před 3 hodinami nečekaně a surově kmotra Smrt a odvedla si krásného a nejmilejšího kocourka Karyho. Člověk si uvědomí jak je život, vzácný, křehký a pomíjivý. Kary žil jen 1,5 roku přesto dokázal rozdat spoustu radosti a lásky a určitě nikdy nezapomenu. Na jeho památku bych chtěla vytvářet jednoduchý dvouplátek s příběhy zvířat bez domova. Jen zatím nevím, jestli by mi nějaká tiskárna byla ochotná toto tisknout, ale budu bojovat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
12.1.15 21:15

Je mi líto vaší ztráty. K tvému záměru - vytiskne ti to úplně každá tiskárna, ale budeš to muset zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
12.1.15 21:22
@hanka.br. píše:
Je mi líto vaší ztráty. K tvému záměru - vytiskne ti to úplně každá tiskárna, ale budeš to muset zaplatit.

Díky zatím by to byly tak 2-4 listy oboustranně. Název časopisu, který bude mít ve znaku černého kocourka. U každého příběhu malá fotka kočky a odkaz, kde se můžou podívat na její fotky a více informací.

• Citovat
  • Upravit
30408
12.1.15 21:34
@Alisa25 píše:
Díky zatím by to byly tak 2-4 listy oboustranně. Název časopisu, který bude mít ve znaku černého kocourka. U každého příběhu malá fotka kočky a odkaz, kde se můžou podívat na její fotky a více informací.

Myslíš, že takový časopis bude prodejný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
12.1.15 22:08

Zatim bych to davala po skolach, skolkach atd kde se sdruzuji lide ochotni adoptovat zvire. Bylo byto zdarma

• Citovat
  • Upravit
30408
12.1.15 22:17
@Alisa25 píše:
Zatim bych to davala po skolach, skolkach atd kde se sdruzuji lide ochotni adoptovat zvire. Bylo byto zdarma

Služby tiskáren jsou drahé. Tak zkus oběhnout nejdřív reklamky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
12.1.15 22:19

Za peníze v Praze dům - když zaplatíš, vytiskne ti ho kdokoliv. Problém bych viděla spíš s odběrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
21.1.15 18:51

Památeční

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat