Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je mi líto vaší ztráty. K tvému záměru - vytiskne ti to úplně každá tiskárna, ale budeš to muset zaplatit.
@hanka.br. píše:
Je mi líto vaší ztráty. K tvému záměru - vytiskne ti to úplně každá tiskárna, ale budeš to muset zaplatit.
Díky zatím by to byly tak 2-4 listy oboustranně. Název časopisu, který bude mít ve znaku černého kocourka. U každého příběhu malá fotka kočky a odkaz, kde se můžou podívat na její fotky a více informací.
@Alisa25 píše:
Díky zatím by to byly tak 2-4 listy oboustranně. Název časopisu, který bude mít ve znaku černého kocourka. U každého příběhu malá fotka kočky a odkaz, kde se můžou podívat na její fotky a více informací.
Myslíš, že takový časopis bude prodejný?
Zatim bych to davala po skolach, skolkach atd kde se sdruzuji lide ochotni adoptovat zvire. Bylo byto zdarma
@Alisa25 píše:
Zatim bych to davala po skolach, skolkach atd kde se sdruzuji lide ochotni adoptovat zvire. Bylo byto zdarma
Služby tiskáren jsou drahé. Tak zkus oběhnout nejdřív reklamky.
Za peníze v Praze dům - když zaplatíš, vytiskne ti ho kdokoliv. Problém bych viděla spíš s odběrem.
Tak nás před 3 hodinami nečekaně a surově kmotra Smrt a odvedla si krásného a nejmilejšího kocourka Karyho. Člověk si uvědomí jak je život, vzácný, křehký a pomíjivý. Kary žil jen 1,5 roku přesto dokázal rozdat spoustu radosti a lásky a určitě nikdy nezapomenu. Na jeho památku bych chtěla vytvářet jednoduchý dvouplátek s příběhy zvířat bez domova. Jen zatím nevím, jestli by mi nějaká tiskárna byla ochotná toto tisknout, ale budu bojovat.