Kaše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3359
19.7.06 15:25

Kaše

Ahojky, děláte někdo kaše doma- neinstantní :?: Napište mi, moooc prosím, recept :D . Díky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
19.7.06 15:29

Já ve zdravé výživě koupila pohankovou kaši. Vaří se to 10minut ve vroucí vodě, pak to sleju a přidám něco nebo nic (ovoce apod). S jinou zkušenost nemám. Malá byla na instantních. Prvně jsem na to narazila asi v jejích 18měs. Jí to moc nejede (už ani ty instantní a že měla velkou spotřebu), zato mě celkem ju:)
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
19.7.06 15:56

Já jsem dávala malýmu instatní kaše (rýžovo- kukuřičné, rýžovo-pohankové - byly bez mléka a bez lepku, a po jednom roce jsem přidala rýžovo-pšeničnou). Byly to Bio kaše ze zdravé výživy. Vařila jsem je jen z vody. Když jsem tam dala mlíko, malej to nejedl. Kaše od Hippu atd nejedl vůbec - byly moc sladké a nechutnaly mu (a mě taky ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.7.06 16:25

ahoj,

ja delam z ovesnych vlocek nebo z jahlovych vlocek(dostane ke koupit i drcene)…
vlocky povarim ve vode (ony pusti takovy hustsi vyvar)…necham to v hustote jakou chci (mozna o malinko ridsi) a vmicham Nutrilon nebo Sunar…hotovo…pro starsi dite muzes rovnou varit v mleku…
Obcas prizdobim ovocem,presnidavkou…muzes i dosladit,pokud jste zvyklil.

Jeste delam jogurtovou,to uvarim kasi viz vyse,ale tak polovicni mnozstvi,druhou polovinu nahradim bilym jogurtem.

Jaana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
19.7.06 17:49

Ahoj,
já Tadeáškovi kaši ještě nedávám ale mě a manželovi chutná jáhlová a kukuřičná.Jáhlová je snad všude ale kukuřičnou krupici kupujeme v Globusu.Musí se jen déle vařit (20-30min).Děláme jí jako pšeničnou.Vaříme v mléce.Potom trošku máslíčka(popr.kako nebo skořici).
Je to mňamka.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová