Cestovní pojištění

2617
18.7.06 13:10

Cestovní pojištění

Ahoj holky,
má celkem aktuální dotaz pro toto období :wink:
Kde se necháváte pojistit na cesty, u které pojišťovny? Která vyjde nejlevněji ale i má nejlepší nabídku. Neporadíte mi? :?

moc děkuji předem.
Přeji vám hezký den.
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
720
18.7.06 13:12

My se pojistili u Kooperativy, děti zadarmo a hlavně to šlo on-line. Nesnáším to čekání u okýnek. Nabídku všech najdeš na internetu :wink:
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
18.7.06 13:39

Abajo, děkuji :wink:
Taky hledám pojištění, které se dá sjednat na netu, naštěstí jich je dost.
Já jsem objevila, že třeba Allinaz má 50% slevu pro mladistvé do 26 let, taky dobrý pro někoho, třeba pro mne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
18.7.06 13:47

Ahoj my jsme taky vždycky u Allianz. Řeší to za nás táta, ale vím, že když jsme byli v Řecku, pojišťoval kamarády ještě na letišti. Respektive, jen mu nechali nacionále a on to udělal a jen jim poslal číslo karty sms, kdyby něco.

julie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
18.7.06 13:51

Lenak, bohužel, na to už jsem staráááááááá. Já mám slevu už opravdu jenom na děti :cry:
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
18.7.06 14:42

Tak jsem se na to dívala a zatím mi vychází nejlevněji Kooperativa,pokud cestujete s dětmi do 6ti let.A má i nejvyšší limit plnění.No a ještě nikam nemusím, tak to asi zvítězí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
18.7.06 14:44

My máme cestovní pojištění k platební kartě od Uniqa (jsme u Raiffeisen bank).
Toto pojištění jsme sjednávali i na cestu do Chorvatska, než jsme ty karty měli a bylo to vpohodě. Na 10 dní to vyšlo docela i na pár kaček (jen nepamatuju přesně, je to už pár let)
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.7.06 18:02

my meli taky kooperativu nastesti sme nepotrebovali osetreni, takze nevim jak se to vyplatilo

a stalo nas na 15 dni 2 dospeely + 1 dite 1200KC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.7.06 11:32

Z me zkusenosti, kdyz se opravdu neco vazneho stane, tak hlavne zalezi na dobre asistenci a organizaci pojistovny. Mela jsem kdysi velice negativni zkusenost s VZP, proto jsem hledala nejakou dobrou pojistovnu, kdyz jsme zacali cestovat s klukem.
A dle me zkusenosti je nejlepsi Evropska CP, je hodne draha, ale kdyz clovek jede nekam, kde je to se zdravotnictvim horsi, tak se to vyplati.
Kdyz byl klukovi rok a pul, mel prujem, mistni asijsky dr. mu dal leky na tyfus, coz me vubec neuklidnilo, asistence z evropsky pojistovny nejen ze proverili co je to za lek, ale pak mi volali kazdych sest hodin a informovali se o jeho zdravotnim stavu a radili jak postupovat dokavad to nebylo v poradku.
Taky kdyz clovek nahlasi problem dopredu, kontaktuji hned jejich smluvni lekare, ze tam jedete a vse je zarizeno.
Ted kdykoliv jedeme do exotickych koncin, pojistuji jen u Evropsky. Po evrope a civilizovanych zemich to ale asi nema takovy vyznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
21.7.06 21:27

Holky, děkuji všem za rady.
Mana - dobrej typ. Už jsem o ni taky někde četla, že je dobrá.
Tak mi jsme nakonec zvolili Allianz. Vyšlo nás to na 756,– na 14 dní pro 2 osoby a jedno dítě. Bylo to ale levné, protože nám s manžou je oboum do 26 (včetně).
Tak už jen doufám, že to nevyužijeme.
Mějte se hezky a hezké léto.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
9.4.14 14:14

S kym mate dobrou zkusenost co se tyce pojisteni do zzahranici? (Usa) 2 dospeli a 2 deti (2mesice a 5let)
Vzdycky sme se oojistovali u europe asistance. Posledne sme s nimi neco museli resit a uz nikdy vice.
Diky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
9.4.14 14:59

@Vemas My vždy u Kooperativy, děti do 6 let zdarma, limity plnění slušný, jejich asistenční linka funguje dobře, my jsme spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
7.5.16 20:13

Ahoj, chci se jen zeptat, bydlíme kousek od hranic takže si často zajedeme nakoupit i k sousedům, připojišťujete se při každé cestě do zahraničí? I když se jedná o hodinu? Znáte někoho komu se to pak vyplatilo jinak by se nedoplatil? Díky za názory :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35861
7.5.16 20:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
8.5.16 18:56

@Nafrněná no tak nahoda je blbec.. staci jedna blba dopravni nehoda a pak jdou naklady v zahranici (konkretne Rakousko a Nemecko) do tisicu euro za prevozy vrtulnikem, sanitkou, hospitalizaci apod.
Nekdy cast nakladu lze kryt tzv EHICem - kartickou vseobecne pojistovny platne po EU, ale nelze se na to spolehat - ne kazda nemocnice ji akceptuje.

Je lepsi se pojistit - nahoda je blbec..

pracuju u asistencni sluzby pro cestovni pojisteni, tak vim, o cem mluvim - osobni zkusenosti z prace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová