Kaše Babylove - problém?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@jannaa no kaše by se měla dávat tak hodinu před spaním.. A pak něco k pití.. Může jí bolet bříško nebo mít žízeň.. Nebo jí trápí něco jiného - co zuby? Věk už na to má ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No na zuby to asi nevypadá, žízeň taky nemá prso nechtěla je spíš taková apatická teď mi usla v náručí, tak asi rýma, ráno si trochu prcla takže bříško už asi tolik nebolí, teplotu nemá tak fakt nevím dala jsem jí sab a asi to zabralo no kaši jsem jí už dávala ale sunarku a dobrý teda dala jsem jí v 5 a né v 7 a spát šla v půl osmé takže s kašemi před spaním končím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Honzíkovi je 15 měsíců a kaši z DM dáváme stále. Myslím, že z ní nikdy problémy neměl. V noci pije UM stále a to už leckdy má k večeři tuhá jídla jako zbytek od oběda, polívku, atd. Honzík v noci hodně plakával, ale to měl prdíky už od narození. Do víc jako roka jsme s tím bojovali, ale bylo to, ať už měl kaši nebo neměl, nebo kaši od jiné značky. Plácala jsem ho po zadečku, dokud se nevyprděl a pak jsem měla někdy pár hodin klid. My kaši začli dávat asi v 7 -8 měsíci, kdy už měla nějaké příkrmy za sebou. Zkus třeba kaši udělat hodně řídkou. Zkus experimentovat - řídkou kaši, hodně u toho pít, jinou značku kaše, zkusit spát bez kaše a uvidíš. Někdy ta kaše holt v bříšku, které na ni není zvyklé, bolí. Časem se to srovná, neboj. A kaši dáváme v 7 a malej chodí spát po 8 hod, kdy má ještě UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik333 - díky za rady, je fakt, že byla hustá, ale před tím měla i jiné jak jsem psala i od nestlé a v pohodě tak proto mě ta dmková s lepkem vyděsila iu jiných druhů neplakala vůbec počkám a nebudu jí dlouho dávat a pak zkusím znova a jestli bude stejný průběh jako teď tak letí do koše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak naše princezna se právě vytentila 3 malé bobečky a je klid už je to zase ona, takže kaši dlouho né ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 - no tak nevím nožná to můžou být ty zuby celý den je malá nevrlá kňourá má zvýšenou teplotu, ale normálně jedla příkrm a pije mléko z prsa tak to se to všechno sešlo naráz bolení bříška a možná zuby a ta rýma co trvá týden no to bude dnešní noc asi se moc nevyspíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jannaa snad tě utěší, že u nás je to taky naprd.. Byly jsme na návštěvě u stejně starýho kamaráda, celou dobu řvala a lísala se ke mě.. No a usnula před chvílí.. Takže mi tu pak bude běhat až do 23 hod
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 - no teď jsme vylezli z vany už jsem nevěděla jak jí zabavit no zatím klid ale asi jí do sedmi neudržím takže taky super ale co zase bude ráno v 5 stávat tak jen doufám, že to nebude s řevem
ale jinak ty naše pusinky máme moooc rády né ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to nebyla kaše ani zuby ale vyklubal se z toho zánět stř. ucha tři dny horečky, ty šly srazit ale dneska do rána jí vytekl mazut z ucha tak jsme valili na pohotovost a tam nás poslali na ORL a tam píchla doktorka ucho a máme antb. za 5 dní pak kontrola, tu kaši ale raději dávat nebudu nebo né tak pozdě ale nejp. v pět pak jen mlíčko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaše od ukončeného 4 měsíce
Ahojky. Mají nějakou mléčnou (ideálně banánovou nebo vanilkovou) od ukončeného 4měsíce? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit