Kaše Babylove - problém?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kaše babylove - problém??
ahoj,
dotaz - máte zkušenosti s kašema babylove z DM? 3 dny dávám tuhle kaši a tři dny maj naše děti problém. dávám 100 kaše každé a k tomu vypijou 160UM a spí celou noc od sedmi do sedmi…co dávám kaši babylove, tak mají problém vypít celou dávku UM…odmítají a vypijou třeba jen 60-100 a v noci se budí…ne hlady, ale prostě nemůžou spát…teď se obě probudily a normálně si hrajou, jak kdyby byl den…dneska je nechám, dám jim mlíko a půjdou spát, ale moc se mi nelíbí tak narušený režim. a tak pátrám - je to kaší? je to vedrem? zdá se mi, že mají trochu ucpanej nos…tak to svádím ještě na to…ale divný je, že to začalo v den, kdy poprvé dostaly tuhle kaši
proto se ptám, jestli máte někdo s touto kaší zkušenosti?? připadá mi teda, že je víc sytivá…nemyslím, že by byla špatná, holkám moc chutná a problémy se spaním jí nepřipisuju, ale to, že odmítají tu dávku mlíka…to docela jo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, ja ja davala, a zmeny jsem nezaznamenala - budil se porad stejne casto
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme tuhle kaši cca měsíc, předtím měla Berunka Hami.
Rozdíl
…je fakt, že u Hami jsem kojila - s přechodem na UM jsem zkusila i kaši stejné značky - Babylove. Těžko posuzovat, protože na kojení se mi budila třeba 2× za noc, UM ji víc zasytí.
Kaši dávám cca v 17-18 hodin (tak 100-120) a v 19:30 mi pije (před spaním) tak 180-210ml UM. Spinká až do 6-6:30hod. ![]()
Příspěvek upraven 07.06.11 v 22:02
- Citovat
- Upravit
Ahoj kaši Babylove máme, ale nemléčnou a dávám ji malé do MM, používám i Nestlé, nebo Alnaturu a rozdíl v množství jaké vypije, nebo ve spaní není žádný. A Babylove jí moc chuná máme jáhlovou. Ale po kaši už málokdy pije mléko a dostává ji zatím z láhve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky uza odpovědi…kaší to asi nebude…asi na ně něco leze a sešlo se to s tou kaší…ale stejně mi přijde, že sytí trocu víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já koupila DM kaši cca před 14 dny a opravdu si myslím, že je víc sytivá ![]()
Jen jsem musela dceři dávat ze začátku Sab. začala po ní trpět na prdíky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navli píše:
Ahojky, já koupila DM kaši cca před 14 dny a opravdu si myslím, že je víc sytivá
Jen jsem musela dceři dávat ze začátku Sab. začala po ní trpět na prdíky…
aha…prdíky..no holky víc odříhavají…hmmm, že by je budily v noci prdy???
asi dneska budu snima spát v pokoji a poslouchat
díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bin píše:Navli píše:aha…prdíky..no holky víc odříhavají…hmmm, že by je budily v noci prdy???
Ahojky, já koupila DM kaši cca před 14 dny a opravdu si myslím, že je víc sytivá
Jen jsem musela dceři dávat ze začátku Sab. začala po ní trpět na prdíky…![]()
asi dneska budu snima spát v pokoji a poslouchat
díky
Zkus, Eli se budila na bolesti bříška, museli jsme masírovat… vždycky když si ulevila usla a byl chvíli pokoj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem z DM jáhlovou a trojzrnnou (nemléčné) a nikdy s tím problém nebyl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj!
já kaši nedávám žádnou a dítě taky poslední noci nějak blbne. esli to nemá souvislost s počasím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
Holky,jsou ty kaše Babylove bez cukru?
Ty nemléčné (jáhlová, trojzrnná) jsou nejen bez cukru, ale i bez různých ochucovadel a já nevím čeho všeho, jenom obilí ![]()
Mléčné nevím, ty jsme neměli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem DM, problém nebyl. KLuk teď 4 dny v noci taky blbne, kaše už nejí. Spíš to bude vedrem. To klesá i chuť k jídlu.
Ale za vyzkoušení jiné kaše nic nedáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Elik píše:MarkyM píše:Ty nemléčné (jáhlová, trojzrnná) jsou nejen bez cukru, ale i bez různých ochucovadel a já nevím čeho všeho, jenom obilí
Holky,jsou ty kaše Babylove bez cukru?
Mléčné nevím, ty jsme neměli.
Na mléčnou (ovocnou) jsem teď koukala a je tam napsaný ovocný cukr
. Zítra jdu koupit ještě vanilku a banán (už jsme měli), tak můžu písnout ![]()
- Citovat
- Upravit
Nezakládám novou diskusi jen bych znala Veše názory včera jsme dali malé kaši Babylove bio s banánem od 6m. kolem 19.00 v noci 2× kojení a ráno v pět řev a s přestávkami až do 8 plakala usnula jen když na mě ležela bříškem, nevíte bude to kaší obs. lepek tak mám strach, je teda fakt, že má i rýmu a kašel, ale to jí trápí už dýl, tu kaši jsme dali už jednou ale v 5 odpo a bylo to ok ale v 7 bylo asi pozdě že, prosím o zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit