Kaše na lepší spaní 5měsíčního

522
17.10.15 08:35

Kaše na lepší spaní?

Ahoj holky, obracím se na vás s dalším dotazem…

Syn (5,5 měsíce) je plně na UM. Přes den papá co tři hodiny 120 ml. Dopoledne místo mléka má svačinku z ovoce a v poledne zeleninu nebo zeleninu s masem. Poslední mléko většinou vychází kolem 19:00.

Dřív mi spával v noci pěkně. Na mléko se vzbudil třeba okolo 2-3 hodiny a pak až po šesté. Jenže poslední zhruba týden je to v noci hrůza. Vzbudí se třeba o půlnoci (někdy i dřív) - nají se a pak je co hodinu vzhůru :-( Vždycky ho musím nějak uhoupat, aby spinkal dál. Jídlo dostane až po těch třech hodinách. Takže se v podstatě mezi krmeními třeba i dvakrát vzbudí.

Zoubky by to být neměly. Spodní dva už má venku od 3,5 měsíce. A horní jsou podle doktorky ještě vysoko.. Zkoušela jsem mu i preventivně na noc namazat dásně Dologelem, ale nepomohlo to.

Vím, že každý mimčo je jiný a má různé období, tak se těžko radí. Ale napadlo mě, jestli třeba někomu z Vás nepomohla nějaká ta kaše „na dobrou noc“. Nechtěla jsem mu ji dávat, aby ho třeba nebolelo bříško, ale zas kdyby mu to pomohlo na klidnější spaní… Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
17.10.15 08:42

@LaEllaX Poku vydrží v noci bez revu mezi dvěma UM a ještě si na Hod ku zchrupne, tak se asi nebudí hlady.
Nečekala bych od kaše zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
17.10.15 08:45

Zkus přidat do UM trošku kaše na dobrou noc a uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fialovákoala
17.10.15 08:56

@LaEllaX Ja zkousela nejjrv trosku do lahvicky, jen zahustit mlicko, pak uz na lzicku, ale bez efektu.Maly se nebudi hlady, ale neco se mu zda nebo boli zoubky.Ale zkus, tezko mu po tom nebude neboj. Nemusis ji hned delat hustou podle navodu.

• Citovat
  • Upravit
43031
17.10.15 09:16

Mnoho matek zkusilo, maloktere pomohlo :-) ale jed to neni, dite uz je na kasi dost velke i tak, rozhodne to zkus. Takhle velke dite po trosce kase bricho bolet nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.10.15 09:31
@Pudloslava píše:
Mnoho matek zkusilo, maloktere pomohlo :-) ale jed to neni, dite uz je na kasi dost velke i tak, rozhodne to zkus. Takhle velke dite po trosce kase bricho bolet nebude.

my jsme ten případ :mrgreen: před pár dny jsme vyzkoušla a budil se sna dco hodinu, takže odkládáma ne neurčito..

• Citovat
  • Upravit
35774
17.10.15 09:52

Tak možná s rohypnolem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
17.10.15 09:59

Muzes vyzkouset, nam ale kase na noc vubec nepomohla. Davam ji dal jen proto ze male chutna. Nastesti se budi jen 2× za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
17.10.15 10:41

Ahoj, nám na tohle právě kaše pomohla, ale dělala jsem jí takovou polohustou, neco na půl cesty od mlíka po kaši a super :palec: pak už každý :mrgreen: večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.15 11:03

Nám také kaše na spaní nepomola vůbec. Ale malému chutnala, tak jsme jí večer dávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
17.10.15 12:12

Díky holky :-) a je dobré dávat kaši stejné značky jako UM? Máme UM HIPP, tak jestli je nejlepší volba kaši taky od Hipp… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
17.10.15 13:37

Kaše nepomohla a se spaním to u nás bylo kolem 6 měsíců jak na houpačce. V sedmi měsících jsem to už nevydržela, měla jsem pocit, že prostě má hlad a začala na noc dávat UM od Hami Hajaja a máme oba klid. Takže v 18,00 dostane kaši a ve 20,00 Hajaja a vidíme se poprvé až mezi 4-6 ráno :lol:
To dostane mlíko a usne až do 8 ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401