Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, mám 5,5měsíčního chlapečka. Doteď spal krásně. Přes den jsem ho položila do postýlky a přišla mu dát cca 3× dudlíka, když náhodou plakal, tak pochovat, ale sám zabral. Ted poslední týden tragedie. Měl asi dva dny průjmíček, ale teď už dobrý. Prdí teda jak starej chlap, ale já jím pořád to samý. Od tří měsíců jím už všechno a nadýmá ho tak kapusta, takže kolika by to být neměla. Přes noc spí celkem ukázkově, což mě taky zarazilo. Normálně vstával dvakrát za noc na kojení. Ted usne v sedm, než jdu spát já, tak mu dám kolem jedenácté ještě jednou a pak se budí až tak kolem šesté. A od šesté začíná rachot. S velkým vypětím ho po hodce a půl uspím a spinká většinou tak do osmi. A pak je celej den protivnej…neusne v postýlce, v kočárku ani v šátku, na hrudníku…prostě nikde. Dneska jsme ho zkusili nedát spát vůbec, že si sám řekne, že prostě třeba nepotřebuje spinkat. Když už začala protivnost stoupat, tak šup s ním do postýlky, ale to dostal takovej záchvat, že jsem ho po půl hodce vyndala. Myslíte, že zoubky? Co na to?
Má natekle dasne? Sahala jsi mu do pusy, jestli tam něco cítíš? Tohle je blbe období…muzou to byt zuby, muže na něj něco lézt, nebo si jen proste meni režim.
Každopádně preju ať je brzo líp ![]()
PS: Promiň, ale pojem „prujmicek“ mne doslova odrovnal
![]()
@jakuve píše:
Má natekle dasne? Sahala jsi mu do pusy, jestli tam něco cítíš? Tohle je blbe období…muzou to byt zuby, muže na něj něco lézt, nebo si jen proste meni režim.
Každopádně preju ať je brzo líp
PS: Promiň, ale pojem „prujmicek“ mne doslova odrovnal![]()
Sahala i koukala, ale prd poznám. Spodní se mi zdaj více červené, ale né nějak extrémně. Nemá teplotu, ani ten průjmíček, ale je fáááákt protivnej a při kojení se mi kroutí a pořád prdí. Asi zítra pro jistotu skočím k Mudr. ![]()