Kaše od 3 měsíce - váš názor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Můj syn se ve 3 měsísích taky budil na jídlo a přes den jsem kojila x-krát, ani jsem to nepočítala. Dostal, kdykoli chtěl. Takže mně to nepřijde nic nenormálního, že se budí na jídlo. Kaše mu akorát rozhodí trávení. To je můj názor.
- Citovat
- Upravit
Je to brzo, ale prvni dcera mi nechtela vubec jist, nepribyvala, tak na radu doktorky jsem ji ve 3 mesicich zacla davat lzicku nemlecny ryzovy kase do mlika. Dnes jsou to dva roky a traveni rozhodne rozhozeny nema, spis bych rekla ze ji funguje nejlip z cely rodiNy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaši ne, ta dítě zaplácne a bude ho pak zbytečně bolet břicho, raději často koj, i co hodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaši bych 3m nedala, je to brzo a navíc celkově kaše na noc není ideál už kvůli slinivce, navíc ji může bolet bříško..kojila bych častěji, je ještě malá, má nárok..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kase urcite neni vhodna pro tak malé miminko a uz vubec ne na vecer.Je těžká do briska.
Nepises zda kojis nebo mas um,ale pokud kojis,je uplne normalni,ze se budi co 2h, ve 3.mesici bývá růstový spurt,tim to muze take byt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak s UM neporadim,tomu moc nerozumim..ale jestli pridat davku? Zvysit? Poradila bych se s lekarem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak muzes zahustovat. Nutrilon treba vyrabi. Pokud se budi, tak jsem rozdelila davku a davala behem noci.
- Citovat
- Upravit
Ahoj mám otázku jaký mate názor na kaše od ukonceneho třetího měsíce? Malá se mi co dvě hodky budí na jidlo v noci myslíte ze by to pomohlo??