Kaše podle věku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
522
9.11.15 10:58

Kaše podle věku?

Holky, kupujete svým prckům kaši podle věku? Syn má 6 měsíců a zatím jsme zkoušeli jen kaši pd ukončeného 4. měsíce. Nevím, teda jestli je lepší dávat tu nebo tu pro starší mimča..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
9.11.15 11:04

Kupovala jsem kaše, kde označení věku není :nevim:
Přečti si složení a rozhodni se podle svého svědomí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
9.11.15 11:04

@LaEllaX Ono těch „starších“ kaší zas není tolik. Není to jako s UM. Akorát prostě označí, že by je nemělo mít menší dítě (můžou v ní být třeba kousíčky piškotů, nebo tak, podle druhu). Normálně malému dávám kaše 4+, i když už bude mít rok. Případně mu jí třeba udělám trochu víc, než je napsáno na krabici, nebo trochu hustší, ale u tvého půlročního bych to vůbec neřešila. Většina kaší je 4+, udělej mu je podle návodu a vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
9.11.15 11:20

Dělala bych klidně od 4 měsíců i od 6 měsíců, pak bych šla do vyšších podle věku. Označené jsou kvůli lepku a jiným alergenům, které je potřeba zavádět postupně. Syn v 10 měs jí i pro 4 měs děti, jen nedodržuji dávkování- dělám hustotu a množství podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
9.11.15 11:26

@smudlinky no zrovna s tím lepkem jsme měli Hipp, ktera byla od 4 měsíců. Doktorka nám pak řekla, že lepek az tak od šesti a půl měsíce. Tak jsem z toho trochu jelen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
9.11.15 11:31

@LaEllaX lepek jejako mnoho jiných věcí o názoru jednotlivých lékařů http://www.maminkam.cz/…ravy-kojencu Já třeba začala dávat jogurt v 7 měs a lékařka mi řekla, že mám dávat až od 10měs. Přitom jiná lékařka známé řekla jogurt od 6 měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
9.11.15 12:06

Veskere detske instantni jidlo a konzervy kupuji podle slozeni. Výrobce si tam může psát, co chce. Půlročnímu proste rajčata nebo jahody nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.11.15 12:10
@LaEllaX píše:
Holky, kupujete svým prckům kaši podle věku? Syn má 6 měsíců a zatím jsme zkoušeli jen kaši pd ukončeného 4. měsíce. Nevím, teda jestli je lepší dávat tu nebo tu pro starší mimča..?

spíš bych dávala to, co mu chutná. Ale já tedy vařím doma. Když jsme kupovali na dovolenou, vzala jsem dle složení, né dle věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
topinambur
9.11.15 12:23

Také doporučuji kupovat podle složení. Ale je to pěkně na prd. Člověk než se v tom vyzná, takže začátky jsou nejhorší, když trávíte tak dlouho v obchodě a hledáte a čtete etikety :-). Každopádně nechápu, jak některým výrobcům dovolí napsat od 4. měsíce apod., když jsou tam věci, které by neměly, nebo alespoň podle naší doktorky..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko