NUK láhev na učení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
NUK láhev na učení
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenosti s touto lahvičkou? http://detske-hrnky-a-pitka.heureka.cz/…zova-125-ml/ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@kočička8
Je dobra. Malej se z ni naucil pit v pohode. Dostali jsme ji darem od jinych rodicu, ze s ni meli take dobrou zkusenost. Vydrzela asi do roka, pak zacal rozkousavat silikonovy naustek, tak jsme koupili jinou s tvrdym naustkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzu224 Díky
Určitě chci od NUKu, četla jsem dobrý zkušenosti. Zajímalo by mě jestli má někdo přímo tuhle nerezovou, docela o ní uvažuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kočička8 my mame plastovou, ale to je uplne jedno, dulezity je ten naustek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani jeden syn z ní nechtěl pít, oba přešli z prsa rovnou na tvrdé pítko, vyřešil to hrneček z Ikea za pár korun, tohle byly pro mě vyhozené peníze.
- Citovat
- Upravit
@Lizzi
Tak ono to strasne zavisi na diteti. Nas mladej je mezi ostatnimi detmi znamych skoro vyjimka, ze pije z pitek, ostatni deti znamych se nechteji pustit flasky s dudlikem. ![]()
Nam toto vyhovovalo a opravdu to pouzival od tech 6-7 mesicu. V te dobe by tvrde pitko nedal. Z tvrdeho mu to neslo jeste kolem toho desatyho mesuce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzu224 to rozhodně. první byl na dudlíku, druhej ne. Ale ani jeden nechtěl flašku se silikonovým pítkem jakéhokoli tvaru - Avent, Nuk, DM značka, ani ten první, a to měl silikonový dudlík!… až ten obyč. hrníček ![]()
- Citovat
- Upravit
Nám je 7 měsíců a od mala nemáme s dudlíkem problém, z prsa na dudlík ani zpátky
ale jenom mlíko…když zjistí že je tam čaj tak je konec. Chci zkusit něco jiného, jak ho do ní dostat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kočička8
No ja jsem ze zacatku kupovala ty lahvicky s ovocnou stavou a redila mu to vodou, aby se naucil pit, protoze toto mu chutnalo. Obyc. vodu sabotoval a jak zaclo byt teplo tak jsem do nej chtela nacpat tekutiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit