Kaše Nominal s UM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
20.10.15 20:14

Kaše nominal s UM

Dobry večer, maminky. Prosím vas, ktere chystate kaše Nominal s UM, jakou teplotu to UM má? stačí těch 40stupnu na rozmichani kaše? Jinak se zničí to mlíčko, jak to děláte? a pokud davate některá i Hipp nemlecna, tak jak děláte do UM tuto, na rýžové je totiž napsáno do 50° mléka. Máme sice rok, ale kr.ml.ještě nemám odvahu dat. díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2693
20.10.15 20:23

Ja to davam jen s vodou, teplou tak, ze do toho dam v pohode prst, s um bych to delala stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.10.15 20:35

Vroucí vodu naliju do talířku (mám ho na váze, takže můžu odměřit množství vody), sypu kaši, míchám metličkou, až je OK, přisypu UM prášek a pořád míchám metličkou, aby nebyly hrudky.
Po domíchání je to akorát teplé. Já většinou přidávala ovoce/přesnídávku, takže tím se to ještě ochladilo a rovnou mohl prcek baštit, za dvě minutky hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
20.10.15 21:00

Dám vlažnou vodu, pak mlíko a nakonec přisypu kaši. A vzhledem k tomu, že některé (většina) kaší nominal se má nechat 2-3min odstát, tak pokud to mám pak studenější přihřívám v mikru na pár sekund. A můžu se zeptat jestli jste dávala i ovesnou? Jak vám sedla? Mám pocit, že malý (taky 1rok) mi po ní špatně spí a budí se dřív na ranní mlíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85259
20.10.15 21:42

@Ebynka ja ji snidam sama a delam ji normalne ve vlazne vode, s rozmichanim problem nemam ;)

@Pemi89 muze mit po ni vetsi zizen, zrovna ovesna se podle me na noc moc nehodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
20.10.15 21:51

@blumen o.k. tak ovesnou dávat nebudeme..Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
20.10.15 21:58

@blumen
A můžu vědět proč není ovesná vhodná na noc? Já střídám, ale ovesnou dávám taky a spí mi stejně, rozdíl jsem nezaznamenala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85259
20.10.15 22:25

@Adinka_2012 jen osobni zkusenost ;) z me strany i ze strany meho ditete. Ja ale nejsem priznivcem kasi na noc, radeji davam opet zeleninu… sama bych si kase navecer nedala (spis by me nabudila energii), zeleninu ano (je lehka, dobre stravitelna a neni po ni zizen). jinak ale kojim a dite se mi stejne budi vselijak, nekdy po 3, jindy po 5 hodinach. Kdyz davM obcas kasi na noc, tak ryzovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
20.10.15 22:38

Aha, já myslela, že je obecně nevhodná, že jsem něco „zaspala“ :)…jasný, každý dítě to má jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85259
20.10.15 22:41

@Adinka_2012 to ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie