11 měsíců a nepije
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
11měsíců a nepije
Ahoj holky, mam dotaz, mam syna, téměř 11měsíců, od narození je na um a zaboha do něj nedostanu pití, zkoušela jsem granulovanej čaj, kojeneckou vodu, slabší šťávu a nic! Ráno vypije 180ml mlíka a večer zhruba 120ml, jinak žádný jiný tekutiny, tak si říkám, že mu to nemůže stačit? Už fakt nevím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tobě by to stačilo? ne vůbec to nestačí, musíš ho nutit, klidně mu to stříknout stříkačkou, jak jste to dělali v létě?… zkus třeba láhev s brčkem od Tescomy, je super
- Citovat
- Upravit
Moje deti taky pit nechtely. Ale pliny mely procurany a vseobecne nevypadaly, ze by byly dehydratovane. Davej mu jogurty, ovoce, polivky. Zkus ruzny barevny hrnecky, sklenicku jako mama, brcka… treba ho neco zaujme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza Z polévky, ředit kaše, cimprat vodu do jogurtu apod…u dcery jsem taky musela vodu pašovat, kam to šlo. když jí bylo něco přes rok, přestala i pít mliko, takže to bylo celkem náročné, sama vypila méně než 30ml tekutin za den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v létě i těch 200ml vypil, ale teď prostě ne. Jinak vypadá spokojeně, pleny má taky počurané…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nafrněná píše:
Tobě by to stačilo? ne vůbec to nestačí, musíš ho nutit, klidně mu to stříknout stříkačkou, jak jste to dělali v létě?… zkus třeba láhev s brčkem od Tescomy, je super
Vím, že jsem trochu ot, ale já vypiju za den jedno malé kafe a to mi stačí, ledviny i všechno kolem mám v pořádku, abych vypila víc se musím hooodně nutit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza Z malej byl stejnej a od roka um nepil vůbec, ale v tý době byl polívkovej, tak jí měl dopo i k večeři a pořád jsem nutila a zkoušela… chytnul se na Nuby z Dm, občas na brčko a zabíralo, když si s ním někdo cinkal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza Z zkus nedoslazovaný ovocný sirup ze 100% ovocné šťávy, na něm jedou moji dva nepijavci. Je příjemně svěží. Klukům jsem začínala na doporučeném ředění a teď jedou poloviční dávkování a oba vypijí konečně dost pití.
- Citovat
- Upravit
Taky jsem řešila podobný problém, malý prostě ne a ne pít. Když bylo horko, tak to vypil i několik lahví (s dudlíkem) za den. Když bylo „normální“ počasí, tak to vypil stěží půlku láhve (mléko nepočítám). Když jsem se o tom bavila s mamkou, řekla že asi prostě nemá žízeň. Dehydratovaný nebyl. Po pár týdnech se to spravilo a malý pil už normálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tady hodně podobných diskuzí, myslim, že to tak má hodně dětí. Moje dcera(23m)pila a furt pije taky strašně málo. Za den třeba 150ml, dřív ani to ne. Snažim se, nabízim často, ale jen si cucne, to je vše, nikdy nevypije větší množství, jako kdyby neměla žízeň. Já myslim, že jim to stačí, čůrá často, takže je to určitě ok. Jsou i dospělí, co toho vypijou děsně málo, někdo nemá holt takovou potřebu. Jěště jeden tip, malá se nejčastěji napije ode mně ze skleničky, z hrníčku. Je jedno co tam je za tekutinu, hlavně že je to dospělácký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza Z mala mi teda pije krasne (8m) obycejnou vodu, ale musela jsem vyzkouset vic hrnicku. Ma ted tekouci od NUKU. Sice ji to musim drzet, at neni mokra, ale pije krasne. Zkus mu ho koupit a dat treba na hrani
pri hrani treba neco vypije a casem se rozpije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit