7m.miminko má po krupičce zácpu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
7m.miminko ma po krupicce zacpu
Ahoj. V nedeli sem zacala davat male krupicku sunarku z flasky. Dnes se me mala s toho nemuze vykakat u tlaceni place a kdyz z ni neco vyleze, tak max tvrdej bobek. V lekarne sme dostali neco na zmekceni stolice tak snad se ucinek do vecera dostavi
. Pred tou krupickou jsem ji davala od sunarky ryzovou, ale tu papala po lzickach, takze me snedla jen polovicni porci toho co vypije.. ale kakala normalne.. myslite, ze muzu teda pokracovat v te ryzove? Nebo ck doporucite? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud ma dite zacpu a tvrdou stolici, tak to posledni, co potrebuhe, je cokoli z ryze…
Vyradila bych ryzi, mrkev, banany a zaradila potraviny zmekcujici stolici, dokud nezacne kakat normalne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky. nechápu, proč si maminky myslí, že kaše je gro dětské stravy. dej mu raději polévku nebo zeleninu.
- Citovat
- Upravit
@Ondrášovka.N přeeesněěěě. zrovna jsem to po přečtení nadpisu chtěla napsat…to, že někdo kdysi prohlásil, že pak děti dobře spí je těžký mýtus. Akorát to to dítě ucpe, může mít pak naopak těžké távení, bolesti břicha, tuhou stolici…
Příspěvek upraven 15.10.15 v 10:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brko píše:
Já taky. nechápu, proč si maminky myslí, že kaše je gro dětské stravy. dej mu raději polévku nebo zeleninu.
hele my se někdy i shodneme
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reinkarnace píše:
hele my se někdy i shodneme![]()
![]()
a my se snad někdy neshodly?
![]()
- Citovat
- Upravit
V první řadě bych to nedávala do flašky, tam patří mlíko. A v druhé řadě bych krupičnou kaši nedávala vůbec, to sem dala poprvý cca kolem roku (ale obyč, ne tu směs) je to dost těžký pro takhle malý děcko (nehledě na to hnusný složení teda
) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja doporucuju:
- nedavat zadnou kasi
- pokud na kasi trvas, tak ale ne z flasky
Ted uz nezbyva nez pockat, az se s tim zalepeny brisko popere. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brko a co si maji maminky myslet, kdyz se vyrabi kase od 4 mesice? Kdyz v kazde brozurce u zavadeni prikrmu je na noc kase? To stejny vam rekne dr.. Tak nechapu cemu se vsichni tal divite ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zeleninu, ovoce, později obiloviny a ne komerční težké kase ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chrastitko11 nedávej kaši, začni ovoce a pod. Kaši jako poslední. Pokud je kaše jediné „klasické“ jídlo, tak ji vždy zacpe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chrastitko11 píše:
Co je za rozdil jestli kasi z flasky nebo ze lzicky?
Ze lžičky toho nsežere tolik, bude vědět, kdy má dost, na jídlo se bude soustredit (takže žádná kaše do postele), prikrmy jsou na to, aby se dítě naučili jíst. Krupice navíc dítěti vůbec nic nedá, jsou to jen prázdné kalorie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit