Dětský čaj VeltaTea

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
24.10.15 09:42

Dětský čaj VeltaTea

Maminky, ráda bych se zeptala co si myslíte o tomto čaji http://www.lekarnakuklik.cz/…dejnice.html, četla jsem si složení a obsahuje docela dost složek, malá má zítra 9 měsíců a cca do půl roku nás trápil ekzém. Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
24.10.15 10:37

Řeším podobný problem, scháním nějaký vhodný čaj, malej má 11 měsíců, ale žádný mu nechutná. Ani voda 8o Začínám být zoufalá protože mi všechno plive a jediný co zatim stále pije je jen UM :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.10.15 10:44

Já malé vařím jablíčko a dávám ji vypít tu vyvařenou vodu, ale je to hrozně zdlouhavý, tak jsem chtěla zkusit něco jinýho, bylinkový čaje nechce, vodu taky ne, tak jsem chtěla zkusit tento ovocný, ale nerada bych jí dávala něco nevhodného… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.10.15 10:51

No oni hlavně nesmí cukr, rafinovaný, takže u nás takový ty přeslazený džusíky, co hezky vypadají, nepřipadají v úvahu. Zkoušela sem bylinný čaj od Lerosu ale neúspěšně. Domácí natrhanou meduňku, teplou vodu, štávu z vařeného domácího ovoce… a nic! :) max pár lžiček, než mi to začne vyplivovat. Pije mi jen UM mliko a bojím se aby větší množství nějak neškodilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.10.15 11:10

Cukr v žádném případě dávat nechci, ona mi to vyvařený jablíčko pije dost, v tom žádný cukr není je to přirozeně sladké z toho jablka, ale než se oloupe jablíčko, nakrájí, uvaří, zchladí, přecedí, tak to zabere dost času, zalít pytlík vodou je přece jen rychlejší :D, aspoň občas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.10.15 11:15

No to jo, to by se mi taky nechtělo pokaždý dělat. Ale jestli to má ráda tak bych toho udělala víc a dala zamrazit. Pak to jen vyndáš a rozmraziš. Já to takhle dělám s jídlem. Dělám si totiž všechno doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
24.10.15 11:31

My tenhle máme a moc malé neochutnal. Zatím největší úspěch měl šípkový s jablkem nebo pomerančem od Sunarky. Navíc nechává skvrny na oblečení, jdou sice vyprat, ale abych malou převlíkla pokaždé když jí kápne čajík na tričko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.10.15 11:34

Tak to zkusím ten od Sunarky radši, jídlo taky zamrazuju, ale s tím pitíčkem mě to nenapadlo - zkusím, děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí