Najednou nepije

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
30.10.15 15:31

najednou nepije

Dobrý den, potřebovala bych radu, prosím. Můj syn jen od narození na UM, 11.11. mu budou 3 měsíce. Je to zhruba 14 dní co nás zlobí s jídlem. Předtím vypil 120-150ml najednou a bez problémů, kolem 850ml za den. A posledních 14 dní vypije třeba 90 a začne se kroutit a vystrkovat jazykem láhev ven. Ted poslední 2 dny je to ještě horší, vypije 60ml a už se cuká. Za den zvládl tak 600-650ml. Jinak vypadá spokojeně, nebrečí, směje se (kolikrát i u jídla). Na jazyku žádné bílé skvrnky nemá (moučnivka), v noci spí hezky. Nevíte co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8780
30.10.15 15:34

Proste asi nema chut, to prejde ;) nabizej, nenut. On si to zkoriguje sam. Hlady neumre, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
30.10.15 15:42

Mám o den mladšího chlapečka a poslední týden je to totéž, pokud nejeví známky dehydratace (propadlá fontanela, tmavé kruhy pod očima a snížené napětí kůže) a normálně prospívá, tak to neřešte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.10.15 15:45

@Nifisl ja mela deti kojene, ale v tomto veku mi u prsa delaly, ze se hodne poustely a bud cumely kolem nebo se pustily a delaly na me cukrbliky. Klidne bych delala mensi davky a zkratila rotestupy kojeni, jen bych nedavala min jak po 2 hodinach, aby ditko nebolelo brisko. Je to urcite jen obdobi, nenutila bych, prejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
30.10.15 17:19

@Nifisl řeším to samé… takže bohužel neporadím:-( Lucinka mi vypije za den cca 500ml :think: Například dneska jedla v 11 a teď si vzala jen 20ml :nevim:

@Svandu myslíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
30.10.15 19:30

@Amálka.87 jo myslim. Je to docasne. Bud jen tak cumakuje, coz decka delaj, nebo na nej treba neco leze a to taky prejde ;) a ne kazde dite ma potrebu vypit ty predpisove litry mleka. Nektere tu potrebu maji mensi a neznamena to, ze stradaji.. ;) v tom je kojeni lepsi. Nevis, kolik si to decko vytahlo, tak to neresis a nemas z toho vrasky. V te lahvi to je bohuzel videt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
30.10.15 22:33

Ted třeba vypil 80ml, začal se vrtět a že nechce. Za chvilku se znova přicucnul a vypil zbytek (dohromady 150ml). Tak já nevím :/

Pocitam si kolik vypije za den. Do dnesniho dne jsem scitala pouze cistou vodu, ale napadlo me jestli nemam nahodou pocitat vodu+odmerky mlika (objem se zvetsi)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
1.11.15 18:24

@Svandu U nás to trvá už zhruba měsíc, tak snad jí to přejde co nejdřív… Nemocí to nebude. Co se týká kojení, tak to nám bohužel nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí