Kase u kojeneho ditete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
12.11.16 10:23

Kase u kojeneho ditete

Ahoj maminky, mam otazky pre tie co kojite. Od ktoreho mesiaca ste zacali davat kase? Rano ci vecer? Kedy ste zacali davat pohankovu a kukuricnu? S cim ste to miesali? Daval niekto kase od country life? dakujem..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2659
12.11.16 10:32

Já začínala rýžovo kukuřičnou od Hami, co je od ukonč.4.měs., a dávala jsem k večeři lžičkou. A asi tak od 7. ukonč. měs. Připravovala jsem podle návodu. Obecně se říká, že u kojených dětí se k údajům o věku na dětských výživách přidávají 2 měsíce. Tzn. na krabici je od 4.m., můžu dávat od 6.m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8916
12.11.16 10:35

Vím, že na toto se neptáte, ale považuju to za důležitou informaci, ke kaším se hned dostanu ;-) S příkrmy celkově jsem začala asi v 5 a půl měsících a začala jsem zeleninou, pak jsem přidala ovoce a potom jsem zkusila kaši, to mu bylo asi 6 a půl měsíce, a začínala jsem kaší od Hami rýžovo-kukuřičnou.. Nejdříve jsem ji zkoušela večer, pár dní ji jedl pomalu i s talířem, ale potom se začal po pár lžičkách rozčilovat a víc jsem do něj nedostala.. A na délku spánku to stejně nemělo vliv, i když snědl celou porci, budil se ještě dřív, než po kojení.. Takže jsem se večer vrátila ke kojení a kaši jsem začala dávat dopoledne, míchám mu do ní ovoce a střídám tu již zmiňovanou s rýžovou Sunarkou a v malém množství mu do obou přimíchávám ovesnou kaši.. Takhle to dělám zatím týden a není problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.11.16 10:53

A s cim to miesate??Vodou??? ci kupujete mliecne kase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
12.11.16 12:03
@Annapavelkovaml píše:
Já dávám rýžovo-kukuřičnou od hami od ukončeného 4. měsíce a malej je spokojený akorát já mu ji dávám místo oběda…jsem zastánce dávát přikrmy hned od 4 měsíce, dítě si líp zvykne na jinou chuť a pak nejsou problémy „on mi nechce nic jíst“ nechce nic jiného než prso" no bodejť když za půl roku nic jiného nepoznal je na to zvyklý, ale je to můj osobní názor ať si to každý dělá jak chce…mi třeba díky přikrmům syn sní i panadol na horečku, protože v čaji už to má znechucené, ale tím že ví co je lžička nemá sní problém…

Tak mě zas přijde nesmysl zatěžovat žaludek dítěte příliš brzy. Já kojeného začala přikrmovat od uk.6.měs.,jí naprosto všechno (samozřejmě adekvátně věku) a Panadol ještě nepotřeboval, páč jediné, co ho trápilo, byla rýma. :nevim: Musím zaklepat ba dřevo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
12.11.16 12:17
@Annapavelkovaml píše:
Já dávám rýžovo-kukuřičnou od hami od ukončeného 4. měsíce a malej je spokojený akorát já mu ji dávám místo oběda…jsem zastánce dávát přikrmy hned od 4 měsíce, dítě si líp zvykne na jinou chuť a pak nejsou problémy „on mi nechce nic jíst“ nechce nic jiného než prso" no bodejť když za půl roku nic jiného nepoznal je na to zvyklý, ale je to můj osobní názor ať si to každý dělá jak chce…mi třeba díky přikrmům syn sní i panadol na horečku, protože v čaji už to má znechucené, ale tím že ví co je lžička nemá sní problém…

A ještě se divím, že jste ho neládovala hned po narození… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
12.11.16 12:46
@Annapavelkovaml píše:

A co se na to podívat z pohledu dítěte, že ono moc dobře ví, proč chce a potřebuje prso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
12.11.16 13:10

Davam na snidani, od 10. mesice, varim si pohankovou nebo ryzovou, brzy zaradime dalsi, sladim ovocem (dobre funguje banan, sladka hruska). Country life jsem nezkousela, ale obecne - nejsou doslazovane jako Hami a Sunarka a podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí