Příkrmy a podávání tekutin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
4.11.16 23:51

Prikrmy a podavani tekutin.

Maminky, jdu si za Vami opet pro radu. Mam pulrocniho chlapecka,… od 2. mesice jsme na Um a od 4. podavame prikrmy. Jiz mame nahrazeny obed misto mleka a ted bychom meli nahrazovat celou svacinku,…akorat si nevim rady s tim, jak malemu doplnovat tekutiny, protoze po mesici snahy mi nechce poradne nic pit mimo mleka. Zkousela jsem uz psi kusy (vody, caje, dzusiky, svarene ovoce, podavat z uciciho hrnku, lahvicky, sklenicky, teple, studene…) a stejne mi to plive a u toho se tvari, jestli jsem se nahodou nezblaznila. Vim, ze nejakou vodu ma i v ovoci, nebo zelenine, ale vsude v clankach ctu kolik musi dite denne vypit tekutin jinak to ma vliv na ledviny a jatra a ja uz jsem z toho uplne vystresla a nevim co delat.Mate nektera podobnou zkusenost? A jak jste to popr. resili? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
5.11.16 00:11

U nas jakz takz zabralo brcko, z toho se napije aspon trochu.

Jo jeste jedna (i kdyz trochu neprakticka) rada - syn si spis veme piti od nekoho jineho, nez ode me…je tedy kojeny, tak mozna je ta asociace s mou osobou silnejsi nez pri UM, ale mozna by to stalo za pokus - pri babicce tuhle vytahl flasku caje jak nic, po me ji obcas hazi a trva na mliku.

Příspěvek upraven 05.11.16 v 00:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
5.11.16 00:20

Mam stejny problem taky mi nepije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.11.16 00:33

Pokud má dost počuraný plíny, tak bych fut jen nabízela, a nehrotila to. je zima, další půlrok zimy je před náma, voda je i v příkrmech, i v UM, pokud má dost počuraných plín, tak mu to stačí. u takovýho prcka mě nic nenapadá. u cca rok a víc starého dítka nám docela zabíralo dávat pití třeba do panákovky, nebo i nějakýho minihrnečku z dětský kuchyňky..aby to měl přiměřený svý velikosti. ale půlroční je na takový čachry asi moc malej. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
5.11.16 06:56

Neres to. Je malej. Ma um a prikrmy jsou de fakto voda. Nabizej lahvicku s cistou vodou. Prijde to. Bezne deti zacnou vic pit kolem 9 mes - kdy uz je tech prikrmu hodne a trebs i pecivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.11.16 13:46

Dekuji za rady a typy! Snad se vazne jednoho dne umoudri a zacne pit. Brcko jsem jeste nezkousela, ale napad mi to neprijde spatny! Urcite zkusim. Jinak lituju ty co to maji stejne,…vim jak nervozni jsem z toho ja,…na druhou stranu alespon vim, ze v tom nejsem sama! Jak rikam, uz jsem i svarela vlastni dzusy,… a stejne bez uspechu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
3.12.16 12:46

No ja zacla 4 dny zpatky s prvni mrkvi a od te doby se nevykakal. Tak nevim jestli to neni tim ze je na UM a nechce pit ani vodu ani caj. Tak me napadlo mu do te flasky s UM dat o par (20ml) vody vice. Nevim jestli je to vporadku. Kazdopadne porad nekakal. Nevadi to? Mam vynechat dnes mrkev dokud se nevykadi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
4.12.16 14:10

Tak jsem od vcera redila UM vodou, at do nej dostanu ty tekutiny a konecne dnes 5ty den se rozkakal. Dnesni odpoledni mliko uz jsem mu musela udelat neredene, protoze mel hlad. Ted uz budu zase zkouset nabizet piti a s prikrmu zkusim cuketu a uvidime. To byl napad davat prvni mrkev a brokolici. Bych tem chytrakum co pisou ty brozury o prikrmech zatukala na celo.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí