Kašel!

629
6.11.06 12:24

Kašel!!!

Můžete mi poradit co s kašlem?Malá začala minulý týden kašlat spíše suchý kašel, tak jsem jí dala Ditustat a jitrocelový sirup, pak to vypadalo ,že je to lepší a na odkašlávání jsem koupila Mucosolvan, již ho bere 4 den a mám pocit ,že kašle zase jako předtím. Vůbec nepomáhá. Když je vzhůru tak nekašle ale jakmile usle tak ano. Co Vám pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4419
6.11.06 12:27

No nevím, ale když už to trvá takhle dlouho, tak bych si pro jistotu zašla k doktorce. Pokud se nemůžete kašle zbavit, tak bych neváhala ani minutu. Ať se něco nezanedbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
6.11.06 12:35

Zítra jdeme, dnes není , jinak bych už tam byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
6.11.06 12:38

Jasně, fajn, kašel je potvora. Já ti nevím, ale tchýně kromě sirupů dávala ještě vymačkanou šťávu z cibule s cukrem, ale to nevím, jak by to chutnalo dětem :? . Já jsem měla doma Silomat a Stoptussin. Ten Stoptussin byl naprosto skvělej, za celou noc jsem o něm nevěděla a o tom kašli hlavně :wink: , tak ho zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
6.11.06 12:48

Díky za radu, zítra aspoň řeknu doktorce co mi má napsat, protože mi jako vždy napíše Mucosolva(ten máme) 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
6.11.06 12:56

No nám ten Mucosolvan snad ani nikdy pořádně nepomohl. Ten Silomat a hlavně ten Stoptussin je fakt skvělej. Řekní jí to, co ti ona k tomu řekne. A nevím, ale myslím si, že to není na předpis, ale volně prodejné, ale to bych kecala, nevím to jistě. Tak hlavně ať se toho kašle zbavíte.

Brzké uzdravení!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
6.11.06 13:16

Ahoj,

malý má taky kašel skoro pořád. Vždycky tak dva dny je dobrý a pak to začně zase znova rýma a kašel už se to táhne dost dlouho. Na odkašlávání jsme taky měli vždycky Mucosolvan. Teď jsem koupila v lékárně Stodal zatím má suchý kašel. Ve tředu s ním jdu k dr. ať mi pro něho napíše nějaké léky na posílení. Už fakt nevím co s tím. A sirupy mu na to prostě nestačí.

přeju brzké uzdravení

Andrea a Adámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
6.11.06 14:17

Můj starší syn měl takový kašel loni-přes den nic a pak večer,když spal,tak třeba hodinu pořád kašlala ze spánku.Byli jsme i u krčního,udělal mu výtěr z krku a tam taky nic.Nakonec jsme zjistili při výtěrech z nosu,že tam má nějakou bakterii-takže antibiotika a bylo po kašli.Nemá cenu dítě trápit,vim,že je lepší antibiotika nebrat.....ale když mu to pomůže a nemá je 5× za rok…
radši dojdi k doktorovi a hotovka…

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
6.11.06 19:58

Ahoj!
Tak mi kašel máme asi 6.týden.Vždy jednou za týden jdeme k dr.,aby malou poslechla. :roll: Výtěr byl negativní a kašle pořád.Měli jsme napřed Hedelix,potom Aerius sirup(ten máme pořád - je to něco protialergického),Ditustat,teď máme Stoptusin,ale kašel je nějakej odolnej :evil: Měla i laryngitidu.Té jsme se zbavili,ale už nevím co dávat.V součastné době je spíš zahleněná.Tak ještě dávám čaj Pulmoran :idea:
Do nosu kapeme Sterimar a odsáváme(už není moc co).Odsávačku máme tu na vysavač.
Ještě jsem slyšela chválu na nosní olej od Hádka nebo Eone,ale nezkoušela jsem to,tak nevím :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
7.11.06 22:22

Tak my jsem byli u lékařky dnes a dostala nějaký sirup Fenorin, tak ho dávám od rána a stejně teď usla a kašle. Předtím brala 4 dny Mucosolvan…k ničemu naprosto. Tak jsem zvědavá co bude dál. Znáte ten sirup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.11.06 15:21

Ahoj,
tak mi ted daveme taky fenorin, nebot nam predtim nic nezabralo (sinecod, mucosolva,ditusat),bere ho teprve 1/2 dne, tak nevim jak to dopadne, taky se toho nemumime zbavit, uz to trva zhruba mesic a jak jsou dva tak si to furt predavaji. No hruza !

pa Monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
10.11.06 07:51

Včera to bylo 3 den co bere ten Fenorin co jí napsala doktorka a stejně kašlala celou noc. Takže měla 4 dny ditustat, pak Mucosolvan a teď Fenorin…nic. Přes den občas si kucne ale když usne tak pořád,,chudák. A teď nevím, mám to stále dávat, doktorka bude až v pondělí. Potřebuje na spaní asi např. Silomat na uklidnění nebo Stoptusin?Zase jsem se dočetla že např. k tomu Fenorinu se to nemá dávat. Jsem bezradná!! Co mám dělat? Vy:,–(it Fenorin a dávat jenom Stoptussin nebo Silomat? Moc neodkašlává, spíš ji to dráždí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.11.06 19:01

Ahoj, u nas Mucosolvan taky nezabira, jedine co nam ted pomohlo (malymu je 2,5roku) Sinecod sirup (maji i kapky ty jsou od 2mesicu) je to taky volne prodejne. Kasel mu zacal v utery (Mucosolvan klasika nic), ve stredu jsem mu koupila ten Sinecod sirup v noci jeste pokaslaval ale uz se tolik nekuckal a vcera pres den uz vubec nekaslal, jenom vecer kdyz sel spat tak asi prvni hodinu trochu pokaslaval. Takze si myslim ze celkem pomohl. Pisi tam, ze je při suchém, dráždivém nebo obtížně ztišitelném kašli různého původu. :D

• Citovat
  • Upravit
72
6.1.16 14:44

levopront

U nás zabírá levopront a hlavně se v noci mala vyspí a jinak med a cibule a citron rozpustit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
6.1.16 21:38

Naše malá má taky často suchý kašel a pokaždé ji velmi rychle zabral Sinecod sirup. Výše již psali, že jsou i kapky od dvou měsíců. Moje dr. mi řekla, že můžu mít ten standardní sirup, co je pro děti od tří let, jen dávat na jednu dávku polovinu, tj. 2,5 ml. Jinak na vlhký kašel nám pomáhá Stodal. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí