Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, prosím o radu, syn má kašel, nejprve měl chrapot (protože v kočáře občas povídá a asi mu nafoukalo
), když se vzbudí, tak mu to tam úplně sedí a nejde mu odkašlat. Dala jsem mu Hedelix, ale nejsem si úplně jistá, co je na to lepší? Mám doma ještě Tussin, ale ten je na dráždivý kašel. Nebo jak mu můžu pomoci, aby si odkašlal? Díky za rady
Já dáván stoptusin, pokud si nejsem jistá. Je docela na oba kašle. Tlumí dráždivý a usnadňuje vykašlávání.
Na odkašlání Mucosolvan, Ambrobene, /účinná látka ambroxoli hydrochloridum/… Nedávat před spaním.
Nebo nechat přes noc cibuli nakrájenou pomíchanou s cukrem, pustí šťávu a tou šťávou dopovat průběžně celý den.
Pipet píše:
Na odkašlání Mucosolvan, Ambrobene, /účinná látka ambroxoli hydrochloridum/… Nedávat před spaním.
Nebo nechat přes noc cibuli nakrájenou pomíchanou s cukrem, pustí šťávu a tou šťávou dopovat průběžně celý den.
Ahoj holky,prosím o radu,malá začla ráno kašlat,ale takovej ten průduškovej kašlík,a při mluvení chraptí,tak jsem jí dávala Mucosolvan,a ted tu čtu že ne na noc,no už jsem jí ho dala
mám jí nějak v noci sledovat?Spí ve svém pokojíčku.já si právě nebyla jistá jestli ten Mucosolvan na noc může.A tu cibuli s cukrem?Kolik cukru na 1 cibuli?
díky za odpovědi ![]()
Taky cibule s cukrem nebo medem je super…
Med je alergen,dávala jsem nejdřív cukr…
Do skleničky cibuli,posypat cukrem,zase cubuli,cukr,navršit až nahoru a nechat přes noc v lednici.....
A ráno je tam štáva a tu dát pít…