Pořád si tře očička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
12.12.10 17:37

Pořád si tře očička

Ahoj ,malý si už delší dobu pořád tře oči..někdy i mrčí ,že ho bolí očička,ale nic mu z nich neteče,červené je taky nemá,tak nevím.Trvá to už něco přes měsíc..doktorce jsem to už řekla dala mi ophthalmo-framykoin,ale oči si třel dál,tak nevím ..Máte s tím někdo zkušenost prosím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
325
12.12.10 17:43

Ahoj
zkušenosti s tím nemám, malá si tře oči taky poměrně často, většinou když je unavená nebo tzv. „přesluhuje“ a už je dlouho, dlouho vzhůru. Což mi dává docela smysl, že ji bolí očička únavou. Může to být třeba tím? Nebo ti spinká pravidelně?
Jinak ten Opthal … na oči je dobrý a opthal mast. Ale dr. by to měla podrobněji vyšetřit si myslím i se tebe zeptat .. z čeho si ty myslíš, že to může být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
12.12.10 17:55

To mě právě taky napadlo,že je unavený,protože vstává něco kolem šesté ráno a spát jde až o půl šesté večer,takže přes poledne už nespí.Ale nespává tak už asi půl roku a oči si tře ráno,dopoledne,odpoledne..
Je možné,že má unavené oči to by mohlo být ono..zkusím se mrknout,jestli nejsou nějaké kapičky na unavené oči,vím že jsou pro dospělé..no poradím se asi s doktorkou,ale díky za názor… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
12.12.10 18:15

Ahojky ,my meli pred mesicem zanet v ocickach a asi tyden po zanetu si maly zacal take stale trit oci a ze ho boli a pritom mu z nich nic neteklo ,byl i nahly na svetlo,nekdy mrkal jako by mu do ocicek neco spadlo a taky ho boleli,byla jsem na ocnim ,pani doktorka rikala ze je ma podrazdene jen,jakoby odrene ,dostali jsme kapicky na 10 dni.ZADITEN s ketofinem jako protialergicke ,malicko se to zlepsilo ,ve ctvrtek jdm na kontrolu tak jsme taky zvedava ,uz to trva dlouho :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
12.12.10 18:24

A nemůže ta únava být třeba z toho, co přes den dělá? Střídáte činnosti, nedívá se třeba dlouho do knížky, na televizi, do počítače…?

Případně, nemáte doma slabé nebo nepříjemné světlo? Teď je denního světla málo, dobré osvětlení doma je důležité…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
12.12.10 20:49

no jsme teď skoro pořád zavření doma,protože je pořád nachlazený,kašel ,rýma..a kouká na televizi docela dost..světla bych řekla ,že tu máme dost,ale ta televize..no. je to pohádkovej závislák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
12.12.10 20:55
JanaTadeáš píše:
no jsme teď skoro pořád zavření doma,protože je pořád nachlazený,kašel ,rýma..a kouká na televizi docela dost..světla bych řekla ,že tu máme dost,ale ta televize..no. je to pohádkovej závislák..

No vidíš a máš po problému… :wink:

Ty bys neměla unavené oči a nebolela by Tě hlava, kdybys půl dne koukala na televizi? Mne teda stoprocentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
13.12.10 06:37

:palec:
Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
7.10.15 16:11

Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat… malý má půl roku a už si už taky týden až 14 dní pořád tře očička k nosánku i pusince jede jakoby dolů oči očiček až k puse kde si těma ručičkama vyhodí dudlík.. oči zarudlé nemá, ani mu z nich neteče, nehnisají, nic… probudí se a tře si očička i potom během toho když je vzhuru - samozřejmně když se mu chce spát, to neberu v potaz… ale i v noci ještě je ani nerozlepí a pořád si je mne, co by to mohlo být, alergie? Jít s tím k pediatrovi nebo alergologovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
7.10.15 16:35

Mě to taky malý dělal, koupila jsem mu ophtal septonex a kapala mu 1 - 2krát denně jednu kapku a do dvou dnů to bylo pryč. Myslím, že náš malý to měl z plavání - pořád si cákal vodu do očí i pak při koupání a měl je pak vysušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.10.15 13:59

Ahoj, dcera necelé 4 měsíce to dělá taky :(… má pak zarudlé kolem očí, ale oči josu v pohodě. Měla už dvakrát zánět a má vazivové spoje v kanálcích, ale na pohled ji nic není. 4.11. jdeme k doktorce, tak se ji na to zeptám. Trochu mě to znervózňuje :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
19.10.15 18:58

@Ester588 já jsem mu párkrát kápla do očí opthalmoseptonex a je klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.10.15 22:18

@VerousekVracov Já zkouším Omisan baby, snad to zabere, nebo nevím, zda ot nemůžou být ty zoubky, budou ji 4 měsíce a už párkrát kvůli tomu brečela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
15.2.17 18:23

@VerousekVra my to taky delame jak to dopadlo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí