Kašel - cibule s cukrem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.11.16 09:05
@Barenka23 píše:
Ahoj maminky, prosím Vás o radu…
Od středečního večeře má můj skoro 14ti měsíční chlapeček teploty, horečky. Ve čtvrtek celý den jen ležel. V pátek celý den bez teplot, tak jsme k dr nešli. Asi jsme měli. V pátek večer opět skoro 40st. Cipek vždy zabral, ale jen na těch 6h.Pak znova zvýšená teplota a po nějakých 10h zas přes 38st. Včera (sobota)teplota stále a k tomu se mu u pusinky udělaly nějaké pupínky a pořád si sahá do pusinky, tak si myslím, že ho boli v krku. Proto jsem mu udělala cibuli s medem. Už si nevím rady. Kolikrát denně mu ji mužů dávat? Jo zapomněla jsem od včerejšího večera zatím bez horečky.
Nebo mám s ním jet na pohotovost? Nejraději bych šla az zítra k naši dr.Co myslíte? Už jsem opravdu zoufalá…každou radu ocenim. Předem dekuji

Podle me to je nemoc ruce nohy ústa. Cibuli nedavat, může mit puchyrky v puse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
27.11.16 11:01

A jí normálně? Důležité je, aby měl dostatečný přísun tekutin. Dcera měla šestou nemoc kombinovanou s Herp angínou (virový původ, puchýřky v krku - díky, kterým nechtěla moc jíst).
Pokud by se dnes vyskytla ještě horečka, tak bych na Vašem místě zítra zašla k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.11.16 11:10

K tomu jídlu. Ve středu jedl normálně, ve čtvrtek skoro vůbec a od patka mu dělám 3krat denně sunar, uvařila jsem polévku, tak sní pár lžic a trochu jogurtu. Řekla bych, ze ho právě bolí v pusince a možná i v tom krku, tak proto nechce nic kousat.Ale pije o hodně víc než normálně. Tak aspoň v tom jsem klidná. Ale nevím zda vydržet do zítra…nebo jet na tu pohotovost. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
27.11.16 11:18

Tak to vypadá, že ho v tom krčku opravdu něco trápí a díky tomu nechce jíst. Přesně tak to měla dcera a jedla jen studenější a rozmixovaná jídla typu jogurty a přesnídávky. Pokud dostatečně pije, tak bych zašla k doktorce až zítra, ale asi i v tom případě, pokud by byl bez teplot. Je nutné, aby mu ten krček prohlédla… Pokud nemá dnes teploty přes 40 stupňů, tak ti na pohotovosti stejně nic moc neřeknou. Dcera u těch nemocí měla v sedm večer po odečtu 40, 2 a na pohotovost jsme nejeli (i když na tom teploměru to vypadá dosti hrozivě). Horečka není nemoc, jen reakce organismu na něco, co v těle probíhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.11.16 12:16

Pocahonta-Dobrý den, tak jsme dnes byli u dr a byla nám diagnostikovana aftozni stomatitida. Naštěstí jsme už bez horecek, ale jinak je to šílené. Malý nic nepapa a už pomalu odmítá i pít. Ze včera na dnes mu uplne desive natekly dasna a udělaly aftiky.
Nebudu to tady více rozvádět, jen jsem vás chtěla informovat a poděkovat vám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
28.11.16 18:31
@Barenka23 píše:
Pocahonta-Dobrý den, tak jsme dnes byli u dr a byla nám diagnostikovana aftozni stomatitida. Naštěstí jsme už bez horecek, ale jinak je to šílené. Malý nic nepapa a už pomalu odmítá i pít. Ze včera na dnes mu uplne desive natekly dasna a udělaly aftiky.
Nebudu to tady více rozvádět, jen jsem vás chtěla informovat a poděkovat vám. ;)

Tak o tom jsem tedy vůbec neslyšela… Přeji vám, ať jste co nejdříve zdrávi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí