Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Omlouvám se, že zakládám diskuzi ale jsem zoufalá
![]()
Od včerejšího rána mám kašel, ráno dobrý, kolem oběda to docela přešlo, večer už jsem se začala dusit. Doma nic nemáme a v neděli k večeru se do lékárny moc nedostanu. Když jsem se chystala spát tak se to uklidnilo.
Ale teď jsem vzhůru, je mi špatně, semtam se dusím a je mi ztoho na zvracení. Spát nemůžu, panikařím.
Mám v krku hleny. Co můžu dělat prosím ať můžu spát? ![]()
Nějaké rady a zkušenosti od těch, co nespí? Je mi z toho fakt blbě..
Hodně pij, teplé tekutiny. Nebo mléko s medem. Teď to všude. lita. ![]()
Já v tom frčím už týden a předtím týden s dětma. Jsem tak nevyspalá, že občas nevidím kam jdu
zrovna mám za sebou hoďku a půl kašlání, trochu pomohl studený vzduch… schválně na jak dlouho ![]()
Mlíko s medem, nebo ty kapky jestli máš, já dnes taky chrchlal. Myslím, že se to jmenuje nějak Synupret? Nevím…
@Feliccita píše:
Já v tom frčím už týden a předtím týden s dětma. Jsem tak nevyspalá, že občas nevidím kam jduzrovna mám za sebou hoďku a půl kašlání, trochu pomohl studený vzduch… schválně na jak dlouho
Týden? Aaaa to nee
![]()
Já nikdy na kašel netrpěla, tak mě překvapuje jak náročná je jen jedna prokašlaná noc (a to je teprve půl druhé!)
Ať je brzy lépe ![]()
@Zatimtajnej píše:
Mlíko s medem, nebo ty kapky jestli máš, já dnes taky chrchlal. Myslím, že se to jmenuje nějak Synupret? Nevím…
Mlíko nemůžu, ráno si skočím pro nemoc do lékárny a budu doufat. ![]()
@Darkandeep píše:
Mlíko nemůžu, ráno si skočím pro nemoc do lékárny a budu doufat.
Nebo to přeraž kořalkou. Prostě vytuhneš ![]()
Na noc codein. Stoptusin taky zabírá, ale tak třetí den
Protazín na noc taky pomáhá hned. Pokud nemáš tak spí v polosedě a ráno bez do lékárny. Já osobně mlíko ne, je to ještě horší, zahlenuje.
@Zeoli píše:
Na noc codein. Stoptusin taky zabírá, ale tak třetí denProtazín na noc taky pomáhá hned. Pokud nemáš tak spí v polosedě a ráno bez do lékárny. Já osobně mlíko ne, je to ještě horší, zahlenuje.
Děkuju ![]()
Spát v sedě. Aspoň kapky do nosu nemáš? Stoptussin mi pomáhá. Pak je dobrý Prothasin, ale to je nejspíš na předpis.
@Darkandeep píše:
Mlíko nemůžu, ráno si skočím pro nemoc do lékárny a budu doufat.
Rano si skoc k doktorovi, at te alespon poslechne. Pozadej ho o codein, ten te na noc otupi a vyspis se.
Kdysi jsem si ze zoufalstvi vzala kinedryl a taky me uspal.
Momentálně mám podobné problémi, stoptusin funguje dobře, ale nejvíc mi pomáhá vdechnout malinké množství kajenského pepře, ten funguje okamžitě.