Muže to byt mastitida?

2
26.2.22 20:20

Muže to byt mastitida?

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušenost s mastitidou, kdy jsou ale prsa mekka a bezbolestná.
Mám červené prso, na dotek bolelo jen jeden den, necítím tam hrudky, mám však vysoké horečky a bolesti hlavy. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21680
26.2.22 20:32

Pokud ho mas červené a teple, tak ano.

zkoušela jsi to nejak rozehnat sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.2.22 20:50

Zkouším chladit mezi kojením, zkoušela jsem odsávat, ale to moc neslo. Jinak beru paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.2.22 21:28

@Segetka mezi kojením udělej zábal z tvarohu, vytáhne horkost. Poradil mi to kdysi můj gynekolog a vyhnula jsem se tak antibiotikům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
27.2.22 08:11

Spíš než chladit, zkus nahřívat suchým teplem, hodně z toho prsa kojit, můžeš si dát Brufen, ten je i částečně protizánětlivý. Pokud to nepřejde, tak k mudr pro antibiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3414
27.2.22 08:18

Taky hlasuji pro tvaroh, je to sice patlačka, ale zabere to :palec: Po kojení prso ještě odsát, pak přiložit tvaroh, před kojením omýt a nahřát teplou vodou. Já měla u první dcery zánět dvakrát, poprvé jsem skončila s antibiotiky, podruhé už poučená jsem si dávala tvaroh a za dva dny byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
27.2.22 09:10

Do 3.dne by to melo prejit, jinak bohuzel dr. ja pres bolest urputnou masirovala prso v horke sprse, hoooodne kojit nebo rucne odsavat v ty sprse a pak ten tvaroh, mela jsem to 2× a nastesti bez antb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí