Kašel, rýma -skola

Anonymní
3.10.22 18:23

Kašel, rýma -skola

Dobrý den, mám syna který teď začal chodit do první třídy. Chtěla bych se zeptat chodí vaše děti nachlazený do školy? Rýma a kašel?
Syn je trochu nachlazený a já nevím jestli mu napsat omluvenku do tělesné výchovy. Říkám si, že s družinou stejně chodí ven, tak ho asi ten tělocvik v hale úplně nedorazí. Ale mám strach, protože na začátku září už nemocný byl. A nevím jestli při každé rýmě a kašli mu hned psát do Tv omluvenku 🤦🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30964
3.10.22 18:27

Ne, na tělocvik omluvenku nepíší, ale zase neposílám do družiny. To už mne ohleduplně k ostatním dětem nepřijde, vzdělání je jedna věc, odpolední družina druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
3.10.22 18:28

To ja pisu i na telocvik, tak toho zas tolik nezameska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.22 18:29

@Cuddy tak já jsem v práci, tak v družině být musí

• Citovat
  • Upravit
34322
3.10.22 18:30

Nachlazeny urcite necvicit.

Ty bys sla nachlazena behat…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.10.22 18:38

S rýmou a lehkým kašlem normálně do školy posílám, na tv nebo na plavání píšu omluvenku. Po vyučování normálně pokračují do družiny, kde si teda nedělám iluze, že jen
klidu sedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4054
3.10.22 18:39

Telocvik omlohvam. Ani ja sama bych nechtela s rymoh a kaslem behat. Pri pohybu zacne tyct z nosu jeste vic a i se rozkasle, takze tim bys mu fakt vubec nepomohla. A zrovna pri telaku nezmeska vubec nic..
Druzina v klidovem stavu v pohode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9750
3.10.22 18:40

To asi záleží podle zkušenosti, co děti v TV dělají. Já to nedávno u syna podcenila, měl trošku rýmu, tak mi to přišlo ma cvičení ještě ok. Ale tělocvikář je trošku cvok a tak strávili hodinu během v dešti. Takže z malé rýmy nakonec byla 3 denní omluvenka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
3.10.22 18:44

Podle toho, co je pro tebe trochu nachlazeny — syn je teda trochu nachlazený a byl dneska i plavat, pak v družině. Omluvenku do TV píši po nemoci, kdy byl doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
3.10.22 19:34

Neposilam nemocne dite do skoly, po nemoci pak tyden necvici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
4.10.22 02:08

U kluka mají pravidlo, že když je dítě schopné jít do školy, tak je schopné i cvičit. Takže ho z tělocviku neomlouvám.

• Citovat
  • Upravit
101678
4.10.22 06:13
@Pitaya1 píše:
U kluka mají pravidlo, že když je dítě schopné jít do školy, tak je schopné i cvičit. Takže ho z tělocviku neomlouvám.

Dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.22 06:14

Tak a lehčí rýmou a kašlem dává do školy snad každý, ne? Vždyť to by prvňáčci byli skoro furt doma.

• Citovat
  • Upravit
101678
4.10.22 06:14
@Pitaya1 píše:

Dost hloupé pravidlo… Byt treba kvuli podvrknutemu kotniku doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
4.10.22 06:25
@j.a.n.i1 píše:
Dost hloupé pravidlo… Byt treba kvuli podvrknutemu kotniku doma.

Tak samozřejmě v takovém případě se z tělocviku omlouvá. To pravidlo platí u nachlazení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi