Vyrazka na rukou koprivka

Anonymní
1.10.22 21:12

Poraďte ,kopřivka??

Ahoj,
Potřebuji radu
Syn má vyrážku na rukou už asi půl roku, ale vždy po mastockach zmizela. Tet se ho to drží tři týdny. Na kožním řekla že kopřivka, ale pokud vím tak by neměla držet dlouho. Dostali jsme mastičku Diprosone a léky Xados bez efektu.
Jinak prášek máme stejný, nic jiného nejí. Na alergologii když brali krev v dubnu ( to chodíme jednou za rok ) tak nic nemel
Na druhé ruce to má méně
Měl to i v Třísle a na kotnikach ale jen jednou

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
415
2.10.22 06:14

Kopřivka může být I chronická…má dcera se v 6 letech najednou osypala, pak se jí to během pár snů rozšířilo na cele tělo. Nemohla spát, měla to do krve. Myslela.jsem si, že se to bude urychleně léčit ale chyba :( litali jsme po koznich, alergologiich, imunologiich a já už nevím kde všude…no nakonec to.mela několik měsíců opravdu od krku až po kotníky…z krve ani alergo testu se na nic moc nepřišlo a teprve po vyčerpání léčby na alergo a pak i na kožním (všichni říkali počkáme jestli nezabere jejich léčba a tak pořád dokola)…dcera dostala celkove kortikoidy…léčba na týden a bylo po…pak už se jí to nikdy nevratilo…
Každopádně ona má ty reakce na cokoli dost blbý…celkově je pořád zdravá, ale když už něco přijde tak to je se vší paradou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.22 06:20
@píďalka0484 píše:
Kopřivka může být I chronická…má dcera se v 6 letech najednou osypala, pak se jí to během pár snů rozšířilo na cele tělo. Nemohla spát, měla to do krve. Myslela.jsem si, že se to bude urychleně léčit ale chyba :( litali jsme po koznich, alergologiich, imunologiich a já už nevím kde všude…no nakonec to.mela několik měsíců opravdu od krku až po kotníky…z krve ani alergo testu se na nic moc nepřišlo a teprve po vyčerpání léčby na alergo a pak i na kožním (všichni říkali počkáme jestli nezabere jejich léčba a tak pořád dokola)…dcera dostala celkove kortikoidy…léčba na týden a bylo po…pak už se jí to nikdy nevratilo…
Každopádně ona má ty reakce na cokoli dost blbý…celkově je pořád zdravá, ale když už něco přijde tak to je se vší paradou :nevim:

Vysypává se mu to už dlouho ale vždy jen pár a světlé, tahle to nikdy neměl
Musíme holt znova na kožní
Právě jsem to také těla že to může být chronické a na dost dlouho :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí