Kašel, rýma -skola

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
4.10.22 06:32

Klidne bych omluvenku na telak napsala - ono behat s rymou nebo plnym nosem neni nic moc a bude jeste vic kaslat…

• Citovat
  • Upravit
101911
4.10.22 07:09
@Pitaya1 píše:
Tak samozřejmě v takovém případě se z tělocviku omlouvá. To pravidlo platí u nachlazení.

Aha, jasne, takze to moc pravidlo nebude, spis tvuj vymysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
4.10.22 07:58
@Anonymní píše:
Tak a lehčí rýmou a kašlem dává do školy snad každý, ne? Vždyť to by prvňáčci byli skoro furt doma.

Nebyli, kdyby tam nasoplené děti nedával nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101911
4.10.22 08:19
@Zabatko píše:

A ty mas pocit, ze to jde chytnout jen ve škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
4.10.22 08:32
@j.a.n.i1 píše:
Aha, jasne, takze to moc pravidlo nebude, spis tvuj vymysl.

Jasně, máš naprostou pravdu a víš, co nám říkali ve škole :palec:

• Citovat
  • Upravit
101911
4.10.22 08:48
@Pitaya1 píše:
Jasně, máš naprostou pravdu a víš, co nám říkali ve škole :palec:

Mám, protože buď je pravidlo, že pokud může jít do školy, tak může i cvičit a pak logicky nemůžeš omlouvat. Nebo omlouvat můžeš a pak žádné takové pravidlo opět celkem logicky neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
4.10.22 09:10
@j.a.n.i1 píše:
Mám, protože buď je pravidlo, že pokud může jít do školy, tak může i cvičit a pak logicky nemůžeš omlouvat. Nebo omlouvat můžeš a pak žádné takové pravidlo opět celkem logicky neplatí.

Evidentně to pochopit nechceš. To pravidlo se týká nachlazení. Pokud je dítě nachlazeno tak, že zvládne být ve škole, tak zvládne i cvičit a omluvenka se v takovém případě neakceptuje.

• Citovat
  • Upravit
101911
4.10.22 10:45
@Pitaya1 píše:
Evidentně to pochopit nechceš. To pravidlo se týká nachlazení. Pokud je dítě nachlazeno tak, že zvládne být ve škole, tak zvládne i cvičit a omluvenka se v takovém případě neakceptuje.

No, ty evidentně nechápeš, že pokud může rodič omlouvat, a bude chtít, tak ho prostě omluví a tečka. A těžko může někdo další rozhodovat, jestli se jedná o rýmu, nachlazení, bolavý kotník, ukopnutý palec nebo jiný důvod a podle toho si rozhodovat, zda řádnou omluvu akceptuje či nikoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
4.10.22 10:50
@j.a.n.i1 píše:
No, ty evidentně nechápeš, že pokud může rodič omlouvat, a bude chtít, tak ho prostě omluví a tečka. A těžko může někdo další rozhodovat, jestli se jedná o rýmu, nachlazení, bolavý kotník, ukopnutý palec nebo jiný důvod a podle toho si rozhodovat, zda řádnou omluvu akceptuje či nikoliv.

A ty asi nedokážeš pochopit, ze naše škola má takhle stanovená pravidla pro omlouvání.

• Citovat
  • Upravit
41503
4.10.22 10:51
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám syna který teď začal chodit do první třídy. Chtěla bych se zeptat chodí vaše děti nachlazený do školy? Rýma a kašel?
Syn je trochu nachlazený a já nevím jestli mu napsat omluvenku do tělesné výchovy. Říkám si, že s družinou stejně chodí ven, tak ho asi ten tělocvik v hale úplně nedorazí. Ale mám strach, protože na začátku září už nemocný byl. A nevím jestli při každé rýmě a kašli mu hned psát do Tv omluvenku 🤦🏻‍♀️

pokud je to taková ta rýma a kašel se kterým může do školy (sem tam zakašle, sem tam se vysmrká, žádná teplota nebo tuberák a stálý tekoucí proud z nosu) tak i v TV cvičí. Omlouvám jen z plavání, tam mají i dost chladné sprchy a zázemí, takže to mi za další dny na očr fakt nestojí…Ale máme normální učitelku TV, takže v případě nehezkého počasí jsou normálně v tělocvičně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
4.10.22 10:53
@Zabatko píše:

ale byli…u nás toto loni zkoušela školka, jakmile dítko jednou smrklo, zakašlalo už se volalo rodičům…překvapivě byli pořád dokola doma, moc toho dítka do školky přes zimu nenachodily a pediatr se už moc nadšeně na očr kvůli rýmě netvářil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
4.10.22 11:06
@Keyllah píše:
ale byli…u nás toto loni zkoušela školka, jakmile dítko jednou smrklo, zakašlalo už se volalo rodičům…překvapivě byli pořád dokola doma, moc toho dítka do školky přes zimu nenachodily a pediatr se už moc nadšeně na očr kvůli rýmě netvářil…

jo, loni jsme meli ten samy teror. S rymou doma 14 dni bezne. Pak max tyden ve skolce a zase domu. Bezne se volalo rodicum, ze ma dite rymu, at prijede. Efekt zadny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
4.10.22 11:13
@Cuddy píše:
jo, loni jsme meli ten samy teror. S rymou doma 14 dni bezne. Pak max tyden ve skolce a zase domu. Bezne se volalo rodicum, ze ma dite rymu, at prijede. Efekt zadny.

mi přišel ten efekt spíše opačný, jak byl furt doma, tak nemocen nebýval, ale jak se pak vrátil do kolektivu, tak pak odpadl úplně se vším a vyléčení trvalo jednou tak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí