Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
malej měl o víkendu teploty,do toho začal kašlat a přidala se rýma.V pondělí jsem byla u Dr. prý zánět horních cest dýchacích.
Dnes se mu udělala vyrážka na hrudníku,obličeji,vzdadu na krčku viz.foto.
Napadly mě zarděnky???Máte někdo podobnou zkušenost nebo je to blbost?Nebo jsou to potničky?
Děkuji za reakce. ![]()
Ahoj, my máme to stejný, o víkendu - v sobotu nejdřív horečka, pak v neděli - kašel a rýma, akorát máme jinou tu vyrážku, jen nějaký flíčky pouze na obličeji, a vypadají jinak.
Takovej jakoby větší pupenec s vystouplým středem, jasně ohraničený… ten kašel se mi už nelíbí, mucosolvan je k prdu, tak jdeme zítra k mudře.. tak napíšu zítra… ![]()
Jinak koukám, že my jsme ze stejnýho města, tak snad nám tu nic neřádí
![]()
Ať je vám líp
![]()
My jdem zitra tez.Tez napisu.
Jo a jinak mame i stejny kocar ![]()
Mně říkala dr, že se takhle projevují i některé obyč virózy. Tak držím palce, ať je to jen prkotina ![]()
Dana1980 píše:
My jdem zitra tez.Tez napisu.Jo a jinak mame i stejny kocar
Jsi to ty, viď, s tím V-CROSSEM?
Já už mám Jané
![]()
Tak dneska Šteinerka, že poslechově oki, v krku nic, CRP pod 8, ani tam nezakašlala, no, až při odchodu, tak jsem koupila Nasivin sensitive a Ditustat
Ona mi všechno
, ale ten Ditustat zatím dobrý..Má v sobě 2 dávky..
Prej 2 dny a pak uvidím.. JO a to fleky jsou prej štípance od komára, no já šla do kolen!! Konečně po roce a půl špitálů a narkóz jsem byla někde se simulantem
No, to ne, kašle fakt ošklivě a z nosu jí teče jak ženichovi…atd.
, ale hlavně, že poslechově je čistá
Tak to snad bude dobrý
Jak vy? ![]()
Jj ja s Crossem
tak uz mate vymeneno jo?
My poslechove tez cisty,z nosu mu tece jak z vodovodu,odsavame porad,kasle jak starej chlap,mame Mucosolvan a vyrazka rano nebyla,ted uz je,ale zase jinde a Dr,rikala ze se muze k virozam obcas vyrazka udelat.V pondeli na KO.
Tak at se brzo uzdravite a my doufam tez ![]()