Kašičky - 2,5m

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
3.5.11 17:18

Kaši určitě ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
3.5.11 22:39

kase?? v zadnym pripade pokud je vzpur krmi se casteji mensi intervaly mezi kojenim u UM 3hodiny na straveni u nutrilonu je treba pro nasyceni nutrilon extra ale podava se jen 2× denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
4.5.11 09:59

No já nevím,já kojila do 5,5M a když kojíš,tak čajíčky nemusíš do půl roku dávat,ale nevím jak je to u UM. Každé dítko je jiné a řekne si kolik potřebuje mlíčka,navíc tak malinké mají pít hodně,ale asi bych vůbec nedávala kaši a ani čajík (čajíčky se dávají až v parných vedrech,myslím že vodu v UM má dost… My dávaly kašičku od 6.M , myslela jsem že malá se tím na noc zasytí - a je to úplně stejné jako kdybych dala mléko. My jsme teď na UM a malá mi vypije za celých 24H 4krát po 120ml mlíčka a mezitím jsou přesnídávky a na večeři kaši,ale jako druhá večeře před spaním je mlíčko,ale nám je 7,5M…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
10.11.11 20:23

No,tak já mám na to zas uplně jiný názor.
Neříkejte mi že necháte kterákoliv z vás plakat dítko hlady ???! :pocitac: To je přeci blbost!Děti jsou narozdíl od některých lidí inteligentní a když mají hlad tak mají hlad a nenechají se ošidit… Takže bych já zkusila změnit mlíčko což zakladatelka udělala a nemusela k tomu mít žádný Nutrilon :-P A mají klid.Jinak čajík se k UM dávat má M+M+S
Jinak ta kašička podle mě není vůbec dobrý nápad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knopi
11.11.11 00:19
Petusii píše:
No,tak já mám na to zas uplně jiný názor.
Neříkejte mi že necháte kterákoliv z vás plakat dítko hlady ???! :pocitac: To je přeci blbost!Děti jsou narozdíl od některých lidí inteligentní a když mají hlad tak mají hlad a nenechají se ošidit… Takže bych já zkusila změnit mlíčko což zakladatelka udělala a nemusela k tomu mít žádný Nutrilon :-P A mají klid.Jinak čajík se k UM dávat má M+M+S
Jinak ta kašička podle mě není vůbec dobrý nápad :-)

Petusii jenže problém je v tom, že ne každý pláč miminka znamená hlad. Miminko může mít prdy, může se chtít prostě jen pochovat apod. Oni nemají jinou možnost, jak projevit svoji potřebu, než pláčem. Pokud je to hlady, což při takovém množství se mi příliš nezdá, pak se poradit s dr a změnit mléko, příp více sytící, jak radíš, nicméně spíš bych hledala jinou příčinu, jestli za tím pláčem je skutečně hlad. Někdy miminka pláčí k večeru jen tak, prostě z únavy.

• Citovat
  • Upravit
134
11.11.11 20:02

Ano,já vím,že nepláčou jen hlady :palec: . Ale bylo to prostě mlíčko na prd tak byl prcek pořád hladový,od té doby co se změnilo měl synoveček klid. A to je nejdůležitější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová