Kašičky - 2,5m

7
2.5.11 18:10

kašičky

ahoj maminky chci se zeptat máte některá z vás zkušenosti s tím přidávat dětátku do sunaru odměrku kašičky,aby bylo více zasycené dříve než na ukončeném 4 měsíci?nám je dva a půl měsíce,děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4132
2.5.11 18:15

To bych nedělala kvůli zatížení ledvin… Kvůli tomu jsou všechny příkrmy a kašičky až od 4 měsíce :think: Co zkusit nějaké více sytící mléko? Kolik ti drobek pije? A kolikrát se v noci budí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.5.11 18:17

Ahoj, ve 2,5 měsíci bych kaši nedávala. A proč chceš kaši vůbec dávat? Jestli kvůli buzení v noci, tak ti stejně nikdo nezaručí, že bude mimčo spát déle :nevim:

Ono ani to více sytící mléko třeba ani u nás nezabíralo :roll: , ale zkusila bych je určitě spíš než tu kaši :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
2.5.11 18:26

Myslím, že takhle malému miminku bych kašičku určitě nedávala, je ještě malinké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.5.11 18:30

ve 2,5 mesicich ma mimco narok rikat si casto na jidlo, dle me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.5.11 18:40

my papáme 7 krát denně a vypijeme 180 sunaru a mezi tím pijeme čajíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
2.5.11 19:18

7× 180 za den …wau přes 1,2 l za den ve 2,5 m a není zasycený ,tak to čučim :-o :lol: někde jsem četla ,že by miminko nemělo vypít víc jak 1l denně,ale myslim že je to fuk ,každé mimčo je jiné moje malá pila do teď jen 120 a rozhodně ne 7× denně :lol: denně přibližně 700-800 a přibírá 1 kilo za měsíc jsou jí teď 4,5 a má skoro 8 kilo :lol: ,jinak k otázce vydrž,kaše v tomhle věku rozhodně nedávej ,leda,že by jste byla nějaká extra vyjímka,ale to je otázka spíše pro doktorku :wink: a stejně tak malá miminka celou noc většinou nespí,to je hold mateřský uděl :)vydž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
2.5.11 19:31

no tak to je mazec…našim holkám je 6,5 měsíce a vypijou tak polovinu toho, co tvůj prcek… :think: hele…zeptala bych se doktorky, vím, že kámoška na radu doktorky dala kaši snad ve 3 měsících, ale zas brzo přestala, protože malá měla zácpy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.5.11 19:45

No já nevím, nemám zkušenost s UM, většího jsem kojila do 8 měs., pak už nechtěl, malé je 4,5 měs. a plně kojím, ale takhle malé miminko snad má nárok na mléko podle chuti a to mu stačí, ne? Nějaký režim neřeším ani teď, kluk si ho udělal vždycky sám podle sebe a ustálilo se to pak s příkrmy. Kojila jsem vždycky podle chuti - množství i frekvence. A opravdu myslím, že u takového prcka je kaše neúměrná zátěž na ledviny. Snad ještě bych chápala ten čaj, i když my začali s čistou vodou na žízeň taky až s příkrmem v půl roce… Za sebe: nic než mléko, případně slaboučký kojenecký čaj bych určitě nedávala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
2.5.11 19:55

Taky bych nedávala, přidala bych mléko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
2.5.11 20:24

já bych se na tvém místě poradila s dětskou doktorkou. potřebu mléka máte velikou. ale na kaši je opravdu ještě příliš brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
2.5.11 20:45

Můžu se zeptat důvod proč chceš dát už nyní kašičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
2.5.11 21:33

kaše bych určitě nedávala a myslím si,že hlad mít nemůže zadláváš si na pěknou nadváhu,kterou bude dítě jen těžko dávat dolů. Poraď se s DR a dodržuj návod mléka podle měsíců a nepřekrmuj!!!!

JINAK POKUD SI MYSLÍŠ,ŽE MÁ SKUTEČNĚ HLAD :nevim: tak NUTRILON 1 EXTRA je k většímu zasycení, ale dej ho jen na noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.11 22:28

To je fakt zvláštní, jak jsou rozdílné děti, jak jsou různě hladové…Ta moje 3,5 měsíční vypije 90 ml 6× denně, jen občas přidělám ještě 60ml, snažím se podávat mezi tím čaj, ale když prostě nemá hlad, tak se jí nechce otvírat pusinka..A to váží 7 kg!! S kaší bych taky počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
3.5.11 17:18

Kaši určitě ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie