Kašičky a kojení na večer
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kašičky a kojení na večer
Ahoj holky tak mám na vás takovou anketní otázku ![]()
Jak to děláte s večeří? Když byl náš Jiřik mimčo teď je nám 10m, tak jsem mu dala kašičku v 18h a v 19h jsme koupali a pak jsem ještě nakojila. Nyní papkáme kaši až po koupání a cca do 15min nakojim. Řešim ale jak to budu dělat až kojit nebudu. Zajímalo by mě jak to děláte vy? Nevim jestli bych se neměla vrátit k tomu krmení před koupáním jestli ta kaše a pak prso není moc. Vlastně až nebudu kojit tak bych měla to prso nahradit flaškou že jo? nebo mu bude stačit jen ta kaše? Jsem z toho pěkně zmatená. Hlavně mi všichni tvrdí, že večeře je po koupání. Ale kdybych to prso brala jako večeři tak to vlastně po koupání je no ne?
Až kojit nebudu budu nabízet UM asi až po tom koupání a na 18h nechám tu kaši. Můžete přidat názory jak to děláte vy? nebo eventuelně jestli to takhle je v poho. Moc vám děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojík…když jsem kojila,měl mates kaši po koupání a pak MM až v noci.
Ted nekojím,přijdeme zvenku kolem 5-6,dostane třeba chlebík s lučinou,nebo křupky,kukuřičné plátky s lučinou,koupeme a v 7 dostane Sunar a jde spát.kaše jsem vypustila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petra Z píše:
Ahojík…když jsem kojila,měl mates kaši po koupání a pak MM až v noci.
Ted nekojím,přijdeme zvenku kolem 5-6,dostane třeba chlebík s lučinou,nebo křupky,kukuřičné plátky s lučinou,koupeme a v 7 dostane Sunar a jde spát.kaše jsem vypustila.
Ahoj ![]()
takže jsi vlastně dávala papat až po koupání a v noci se ti malej budil na mlíčko. To takhle nějak občas taky máme. Psala jsem tenhle dotázek taky do hami poradny a tam mi právě radili že mám dát kaši nebo něco jiného, samo že kaši pořád nemusí a po vykoupání prso a až kojit nebudu tak po koupání UM. Takže to vlastně takhle děláš. No nevim nějak se mi nedaří srovnat režim. Jsme teď hodně venku a když přifrčíme domu už je po šesté tak rychle vykoupu dám kaši pak prso a jdem spát. Chtěla bych to ale dělat tak jako ty. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak v tomhle věku jsme vykoupali, dala se kaše, nakojila jsem a šlo se spát. pak jsme vysadila kojení a šlo se spát po kaši. Klárka si prostě lahev s UM nikdy nevzala a já jí to nahrazovala větším množstvím jogurtů a sýrů. teď už pije normální kravské plnotučné (je jí 3,5).
takže jsou dvě varianty - dát kaši, vykoupat a pak UM nebo pokud ti UM nevezme, tak vykoupat, dát kaši, zapít vodou a spát.
hmmm, šalamounská odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No on ve vaně dost blbne,bojím se,aby se nepoblil ![]()
Tak po koupání si lehneme,dám mu Sunar a většinou dopíjí už se zavřenýma očima…usne a já ho jen přendám do postýlky.
Tu kaši právě pak nechtěl,byl unavený a nechtělo se mu sedět a jíst
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Dáně je 9 měsíců pryč a od minulého týdne jsem kaše zavedla, měla jsem totiž strach, aby jí mlíko přes noc stačilo. Takže po 18 hodině dám kaši a pak po koupání tak v 19.30 ještě mlíko (Sunar), kolem osmé usne a spí do rána do sedmi, dneska i do osmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nozu píše:
tak v tomhle věku jsme vykoupali, dala se kaše, nakojila jsem a šlo se spát. pak jsme vysadila kojení a šlo se spát po kaši. Klárka si prostě lahev s UM nikdy nevzala a já jí to nahrazovala větším množstvím jogurtů a sýrů. teď už pije normální kravské plnotučné (je jí 3,5).
takže jsou dvě varianty - dát kaši, vykoupat a pak UM nebo pokud ti UM nevezme, tak vykoupat, dát kaši, zapít vodou a spát.dobrý
hmmm, šalamounská odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
malá byla na UM, ale večerní UM jsme po koupání nahradili kaší a pak už mi mlíko ani nechtěla, takže chodí rovnou spát a do rána chrní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem kaši, pak okoupat, namazat, pomuchlovat a spol. a pak prso a spát.
Od nějakých 10ti měsíců už pak před spaním mlíko nechtěla, ani moje, ani UM.
Takže kaše, koupání a spát.
Teď, když jsme venku a večer chodí domů jako prasátko, tak nejdřív jde do vany a pak je večeře (ale už ne jen kaše, ale i zeleninová polívka, chleba s něčím, „oběd“, pokud ho nejedla a jen se v tom povrtala).
V noci nejí od 7mi měsíců, takže má tu večeři (tak v sedm hodin) a pak ráno UM, vstává mezi půl osmé a půl deváté, jak kdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ale nutno říct, že u nás časově není prostor - má v 16 jogurt, 17:45 koupem, v 18:15 kaši a do 19 spí a vstává v 7. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáváme kolem 18.30 kaši, kolem 20h koupeme a už v pyžamku, ale ještě s námi v obýváku, vypije mlíčko. A někdy už Um ani nechce, takže jde prostě po koupání spát stím, že si mlíka cucnul tak 3ml. Takže počítám, že až by nedostávala večer ani UM (ale na to je asi ještě spousta času), neměl by to být velký problém…
Kaši před koupáním z ryze praktických důvodů, chce jíst sám, takže si asi dovedete představit, jak potom vypadá… to by se mi k postýlce přilepil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nozu píše:
takže jsou dvě varianty - dát kaši, vykoupat a pak UM nebo pokud ti UM nevezme, tak vykoupat, dát kaši, zapít vodou a spát.
Ahoj, tak to máte moc hezky zaběhnutý
Ono se to určitě ještě stokrát přetočí ale je fakt že až budeme větší tak se koupat budeme stejně před večeří páč bude jak říkáš jak čuník.![]()
dobrý
hmmm, šalamounská odpověď
Pipet píše:
Dávala jsem kaši, pak okoupat, namazat, pomuchlovat a spol. a pak prso a spát.
Od nějakých 10ti měsíců už pak před spaním mlíko nechtěla, ani moje, ani UM.
Takže kaše, koupání a spát.
Teď, když jsme venku a večer chodí domů jako prasátko, tak nejdřív jde do vany a pak je večeře (ale už ne jen kaše, ale i zeleninová polívka, chleba s něčím, „oběd“, pokud ho nejedla a jen se v tom povrtala).
V noci nejí od 7mi měsíců, takže má tu večeři (tak v sedm hodin) a pak ráno UM, vstává mezi půl osmé a půl deváté, jak kdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My nekojíme. V 7 okoupeme, dostane kaši a pak ulehne. A budí se na krmení nejdříve ve 4 spíš později…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
zatím kojím, ale už dávám i Sunar. Ten má v 18,00 potom před půl osmou koupeme, po koupání má kaši kterou zapije mlíčkem ode mě. Dělala jsem to tak i se starším, ten asi v 11ti měsících přestal chtít večer kojit, tak kaši zapil čajem a šel spát. Asi v roce a čtvrt jsem to vyměnila, kaši dostával v šest jako večeři zároveň s námi a před spaním Sunar. Pil ho tak do necelých 2 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit