Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Upřímně tohle bych nedala a radši bych byla sama, což stejně v podstatě už si
pokud ani opakovaný promluvy nepomáhají
on se evidentně chová, jako kdyby byl sám a neměl rodinu, o dítě zájem nejeví, o tebe jen když se mu to hodí
tohle je hodně smutnej „vztah“ ![]()
@Anonymní píše:
Chlap na akci si mě taky všímá tak na půl, ale malého si hlídá jako oko v hlavě. Je mi to líto.
Dala bych mu jasně najevo, co mi vadí a že to chce změnu, nebo příjde změna z tvojí strany a to velká.
![]()
Kašle na tebe? Tak na něj kašli taky. Přiznej si, že idylka rodinného života e nekoná a podle toho se zařiď.
Jo znám to. Dopadl jsem podobně. Naprosto páté kolo u vozu…Spolubydlící. Bohužel. Pokud nebude chtít on ty s tím nic neuděláš
![]()
Anonymní- jsi doma s jedním děckem a je toho na Tebe moc? Tvůj manžel toho tolik nedělá- chce si užít sport, pivo, kamarády- což Ty mu nedovoluješ. Jsi ufňukaná a nemáš co na práci, najdi si kamarádku, koníčka. S jedním děckem práce tolik není. Manžela dusíš, a proto s Tebou nechce být.
Mam stejneho muze snad nebo co…
Zaridila jsem se tak, ze travim cas se synem a kamaradkama, ktere maj doma stejne ignoranty. Vezmem decka a vyrazime na prochazky, na pisek, ted budem chodit na koupak. Chlapa se uz ani neptam, jestli s nama nekam pujde. Vecne se vymlouval, ze ma praci nebo je unaveny.Coz byly kecy, tou praci myslel vetsinou koukani na bednu a nebo spani.
Co ja se nabrecela a naprosila, aby se nam zacal venovat.
Mam typ muze, ktery ma za to, ze rodinu staci zivit a tim to hasne…Zmenit to nelze. Anonym se stejnym problemem.
@Anonymní píše:
Mam stejneho muze snad nebo co…Zaridila jsem se tak, ze travim cas se synem a kamaradkama, ktere maj doma stejne ignoranty. Vezmem decka a vyrazime na prochazky, na pisek, ted budem chodit na koupak. Chlapa se uz ani neptam, jestli s nama nekam pujde. Vecne se vymlouval, ze ma praci nebo je unaveny.Coz byly kecy, tou praci myslel vetsinou koukani na bednu a nebo spani.
Mam typ muze, ktery ma za to, ze rodinu staci zivit a tim to hasne…Zmenit to nelze. Anonym se stejnym problemem.
Když se nechce, to je horší, než když to nejde. Vždycky to jde, každý si za svůj život zodpovídá sám. Pokud tobě stačí prožít takový život, je to k politování.
@Anonymní píše:
Mam stejneho muze snad nebo co…Zaridila jsem se tak, ze travim cas se synem a kamaradkama, ktere maj doma stejne ignoranty. Vezmem decka a vyrazime na prochazky, na pisek, ted budem chodit na koupak. Chlapa se uz ani neptam, jestli s nama nekam pujde. Vecne se vymlouval, ze ma praci nebo je unaveny.Coz byly kecy, tou praci myslel vetsinou koukani na bednu a nebo spani.
to nejsou ignoranti, to jsou sobci.
@hanka.br. píše:
Když se nechce, to je horší, než když to nejde. Vždycky to jde, každý si za svůj život zodpovídá sám. Pokud tobě stačí prožít takový život, je to k politování.
No staci…co mi zbyva?
Rozchod nic neresi, nechci si dite prehazovat, jak brambor horky.Hold chlapa beru jako penezenku, diky ktere se muzeme venovat aktivitam ikdyz bez tatinka. Rozchodem bych to jen usnadnila partnerovi, ktery by zaplatil alimenty a nazdar. Kdybych verila, ze potkam lepsiho chlapa, tak bych uvazovala o rozchodu mozna.Ale jelikoz si hledam cim dal vetsi zabednence, nevidim smysl v hledani nekoho jineho.
Bereš ho jako peněženku - to je teda síla. Napadlo Tě, že on to cítí - a proto se tak chová. Je mi manžela líto, mít doma toto, co jsi Ty.
@elvia2 píše:
Bereš ho jako peněženku - to je teda síla. Napadlo Tě, že on to cítí - a proto se tak chová. Je mi manžela líto, mít doma toto, co jsi Ty.
Tomu se říká racionální přístup. A neboj se, on určitě nic neví. To je, při jejich ješitnosti, málokdy napadne. On je rád, že má pokoj.
@Kobliha51 Já myslím, že pokoj právě nemá. Zakladatelka je, myslím, dost vytrvalá ve snaze ho změnit.
@elvia2 ty máš dneska nejakou fantazírovací náladu
Až sem bude psát chudák upracovanej chlap - peněženka, co nemá cas se věnovat rodině, a co se ho jeho žena snaží proti jeho vůli změnit, tak ho můžeme politovat, teď sem ale píše druhá strana, tak bych se radši přidržela její výpovědi, než domněnkám, jak by to možná cítil chlap, kdyby měl čirou náhodou tvoje zkušenosti a tvojí povahu ![]()