Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já osobně kastraci nemám ráda. Těch pár dní se dá fena ohlídat a aby to bylo jako prevence, musela bys kastrovat před prvním háráním, tudíž ti fena pak nikdy nedospěje, bude to věčné štěně.
@Lůů111. Ja mam fenku brabantika,jelikoz jsem stenatka nechtela tak jsem se rozhodla po konzultaci s veterinarkou pro kastraci ,nakonec ksem byla rada protoze po otevreni fenky bylo zjisteno ze ma strasne velkou delohu a to by do budoucna obnaselo vazne problemy.vse probehlo v naprostem poradku a treti den byla moje holcicka fit.
Jenze se ji po kastraci strasne zhorsila srst a zacala linat,tak to ted resime.mate s tim take mekdo zkusenost? ![]()
@Lucie_Sx ne kazdy veterinar kastruje pred prvnim haranim..kazdy ma na to jiny mazor,osobne jsem se s tim setkala.ja mam fenku kastrovanou po ctvrtem harani a tchyne pred haranim.
@35ja my máme grifonky
Zhoršení srsti je jedno z negativ kastrace, bohužel ![]()
U naseho utulkacka byla jedna z podminek adopce kastrace v primerenem veku
nechavali jsme kastrovat v roce a pul po domluve s vetkou. Chteli jsne aby uz byl pekne staveny a nehrablo nam ze by se zasekl mentalne ve steneti. Za me jsem teda pro kastraci, prijde mi vyrovnanejsi atd ![]()
@Markéta80 co vám na srst pomohlo? Já z volně dostupných léčiv zkusila hodně i stravu má dobrou teď jsem doma na rizikovém tak má veškerou nadstandardní péči
.vet napsala kapičky ale líná pořád strašně tak zítra s ní jedu na kontrolu ať nám dá něco jiného.jak ji položím u doktorky na stůl tak mě capne okolo krku jak malá opicka
je s nima sranda,už bych jiné plemeno nechtela ![]()
Tím nechci urazit jiné pejsky,všichni jsou výjimeční ![]()
@35ja my nemáme kastrované. Starší má 2roky v září, hárala jen jednou
, od štěněte zdravotní problémy, neustál průjmy a je hodně drobná a se žrádlem je boj
a mladší má 3m ta je naopak žravá až moc. Jak manžel říká propadla jsme kouzlu grifonů, tohle plemeno mne vyhovuje
Snad něco pomůže ![]()
@Markéta80 také plánují ještě jednu
, přesně to znám jak jednou pořídis nemůžeš přestat..moje má 2,5 roku.na průjem nám pomohla vařená rýže s kuřecím masem nebo vyměnit granule ..chudinka tak snad se jí to časem zlepší ![]()