Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky. Chtěla bych slyšet názor všech pejskařek na děti. Myslím takové ty, které ke mně přiběhnou a bez dovolení se hrnou na moje dva pejsky. Berou jim hračky, chtějí sahat do obličeje. Mě ty děcka fakt štvou. Už jsem na ně jednou i mírně zakřičela. Občas se seberu a odejdu. Sice pak na mě maminky koukají jak na vraha, ale mě ty děti lezou už krkem. ![]()
To je jako ptát se na děti na portálu pro čoklíkáře
prostě psy mezi děti neber, stejně tam s nima nemáš co dělat, a je po starostech.
Jako že přiběhne neznámé dítě a sahá ti na psa?? No my máme rotvajlera, tak to nikdo ještě neudělal
Ale je to nezodpovědný rodič, který nechá sahat své dítě na neznámého psa. Kdyby se mi to nelíbilo, tak bych dítě upozornila, že je může pes třeba drápkem škrábnout, ať raději nehladí…
@Huk píše:já jsem mimo dosah ale pk se přířítějí ty děcka
To je jako ptát se na děti na portálu pro čoklíkářeprostě psy mezi děti neber, stejně tam s nima nemáš co dělat, a je po starostech.
@Venceslavka píše:snažím se, ale vypadá to ze mluvím asi čínský
Jako že přiběhne neznámé dítě a sahá ti na psa?? No my máme rotvajlera, tak to nikdo ještě neudělalAle je to nezodpovědný rodič, který nechá sahat své dítě na neznámého psa. Kdyby se mi to nelíbilo, tak bych dítě upozornila, že je může pes třeba drápkem škrábnout, ať raději nehladí…
Nejsem pejskarka, ale maminka a naopak jsem nervozni z toho, kdyz jdou pejsci na volno a hrnou se mi k dceri… Ta je na pejsky sice zvykla, ale cizich se nedotyka a tak jako asi se i boji… Rozhodne bych ji nenechala se k zadnemu hrnout, je to podle me o pristupu rodicu, jak to ditku vysvetli, ze se ma chovat k cizim psum i lidem defacto… Byt pejskarkou, taky by se mi to nelibilo
a klidne bych dite mirne okrikla… Jako se mi nelibi, aby kdokoliv (at uz dite nebo dospely) takto pristupoval k me dceri (a ze maji lidi tendence klidne v obchode na to dite sedici v kosiku mluvit, nedejboze rovnou sahat, na to jsem zas hakliva ja) ![]()
@Huk píše:
To je jako ptát se na děti na portálu pro čoklíkářeprostě psy mezi děti neber, stejně tam s nima nemáš co dělat, a je po starostech.
A znáš nějaké místo v Praze kde děti nejsou?! Já teda ne, ale když si tak chytrá…
Mně spíše vadí že jdu s dítětem a pes je sice na vodíku, ale tak na volno, že přijde přímo k nám, popřípadě na nás začne skákat… bych ho nejraději kopla
Děti nemají pud sebezáchovy, jsou impulsivní.
Za to, že se nějaké dítě řítí na psa a chce si ho hladit atd. můžou rodiče. Svou zlost směřuj tam.
Psy si snad pohlídat dovedeš, ne? Protože jinak nechápu, proč to těm dětem dovolíš…?
Já nedovoluji nikomu, aby sahal na mé psy. Pouze domácí.
@Psíka píše:
já jsem mimo dosah ale pk se přířítějí ty děcka
Jak mimo dosah? Jako že ty psy necháváš bez dozoru?
@Psíka Já mam labradroku a ta je zlatá, ale pokud ke mě jde dítě, ihned rodiče varuji že za psa neručím. Zatím se ve 100% stáhli.. Doporučuji to samé ![]()
Samozřejmě je fenka na vodítku.-)
@Doe_Jane píše:já zase někdy ty děti
Mně spíše vadí že jdu s dítětem a pes je sice na vodíku, ale tak na volno, že přijde přímo k nám, popřípadě na nás začne skákat… bych ho nejraději kopla
@Psíka píše:
já zase někdy ty děti
tak doufám že je mít nikdy nebudeš, tak jako já nikdy nebudu mít psa
@Psíka píše:
A znáš nějaké místo v Praze kde děti nejsou?! Já teda ne, ale když si tak chytrá…
Já bohužel ani neznám v Praze místo, kde by nebyli psi a jejich exkrementy…