Názor pejskařů na děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
11.7.18 12:58

@Lucie_Sx možná podle tebe nesmysl, ale já viděla dokument a nezávisle na tom jsem i četla článek na toto téma a pro mě to má logiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.7.18 13:51
@kontramatka píše:
@Lucie_Sx možná podle tebe nesmysl, ale já viděla dokument a nezávisle na tom jsem i četla článek na toto téma a pro mě to má logiku.

O téhle teorii se toho napsalo a natočilo tolik, že tomu většina lidí stále věří, byť to bylo už dávno vyvráceno…
Dítě nemůže být nad psem. Pes ví, že je to mládě, že je slabé, nemotorné, nemohoucí, bezmocné. K dětem se pes chová specifickým způsobem, jako k dětem. A záleží na jeho genech, výchově, charakteru, zkušenostech atd., jak to chování bude vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
13.7.18 12:02

Vcerejsi zazitek; jdeme s dcerou (4r) po chodniku a bezi k nam velky (mne do pasu) pes, takovej ten hnusnej dredatej “bez oci”. Dcera psy nerada, tkz jen ho zahlidla, chytla me za ruku, cokl pribehl az k nam a zacal dorazet na dceru. Jedla buchtu a ten pes ji to chtel sezrat ci co 8o. Dcera hysterak, furt jsem ji schovavala za sebe, ale ten pes furt dorazel. Vsechno to nedaloko pozoroval majitel, ktery se vychazkovym v klidku pohode krokem blizil k nam, asi dvakrat ten deme.nt zapiskal, pes ho mel totalne na haku. Dcera uz uplne hystericka, rev jak tur a ten majitel se jen priblble usmival a furt v klidku sel k nam. Jsem na nej rvala, at si laskave toho psa zavola, tak nakonec si ho pripnul na voditko a beze jakehokoliv slova odesel 8o 8o :pocitac: :pocitac: . Jeste jsem mu rekla, at si toho psa laskave vodi na voditku, kdyz je nevychovanej a vubec ho neposloucha, chlap jen dementni usmev bez reakce :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.7.18 23:48
@Gorlami píše:
Vcerejsi zazitek; jdeme s dcerou (4r) po chodniku a bezi k nam velky (mne do pasu) pes, takovej ten hnusnej dredatej “bez oci”. Dcera psy nerada, tkz jen ho zahlidla, chytla me za ruku, cokl pribehl az k nam a zacal dorazet na dceru. Jedla buchtu a ten pes ji to chtel sezrat ci co 8o. Dcera hysterak, furt jsem ji schovavala za sebe, ale ten pes furt dorazel. Vsechno to nedaloko pozoroval majitel, ktery se vychazkovym v klidku pohode krokem blizil k nam, asi dvakrat ten deme.nt zapiskal, pes ho mel totalne na haku. Dcera uz uplne hystericka, rev jak tur a ten majitel se jen priblble usmival a furt v klidku sel k nam. Jsem na nej rvala, at si laskave toho psa zavola, tak nakonec si ho pripnul na voditko a beze jakehokoliv slova odesel 8o 8o :pocitac: :pocitac: . Jeste jsem mu rekla, at si toho psa laskave vodi na voditku, kdyz je nevychovanej a vubec ho neposloucha, chlap jen dementni usmev bez reakce :pocitac: :pocitac:

Holt dementi jsou všude :nevim: .
Příště na psa hodně rozhodně a ledově klidně houkni, ať jde pryč, funguje to :-). Bude to účinnější, než ječet po páníčkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný