Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lajovka
Mohla. Čtu necenzurovaná média. Myslím, že začne docházet k občanským nepokojům, extrém by mohl být něco jako po 2.sv. válce, kdy se někteří vlastizrádci v Evropě houpali na lampách. Bude tím zasažena podstatná část Evropy, krachne finanční systém, a vůbec systém jak ho známe, rozpadne se EU, hodně věcí z vysoké politiky bylo demaskováno…Pod kotlem hoří a tlak se zvyšuje. To je ale na dlouhé povídání. Tvoří se buňky odporu - například proti novému brannému zákonu (který může poslat naše děti do mlýnku na maso podle diktátu USA) a válce s Ruskem, a tady už se nesepisují petice a nepořádají demonstrace (byl zaslán poslancům dopis), které k ničemu nevedou. Tady už se pořádají poradní ohně a lidí přibývá každým dnem. To je jen příklad, určitě jsou po celé Evropě spousty takových uskupení, které se radikalizují jen z toho důvodů, že politici neberou v potaz petice, nevyhlašují o důležitých věcech referenda a protlačují věci násilím proti svým občanům. A až se to nasbírá, tak to „bouchne“
K tomu celoevropské sociální rozdíly, likvidace střední vrstvy, podpora jen určitých skupin populace, pokřivené dotace - tudíž v lidech roste pocit křivdy, nespravedlnosti a čím déle to bují, a čím déle se špína zametá pod koberec, tím větší bugr to bude nakonec.
Nechci tu plevelit diskuzi o Nagyové, ani se pouštět na víkend do debaty o celoevropské politice. Vím, že dost lidí to tak nevidí, já si názor utvořila, a spíše už čekám jak se to vyvrbí. Určitě ale nevěřím bankám, kdy zablokovat bankomaty a omezit platby byla na Kypru otázka chvilky.
@Apaji ahoj,mohla bys mi dát, prosím, tip ne nějaká necenzurovaná media media? klidně sz.
děkuji
@Apaji @Apaji whau,dik za obsahlej text…zni to logicky, vse cos napsala…vypada to na poradnej ficak, az jde z toho strach…
opet mne to utvrzuje v Tom, ze jediny smysl Zivota je zit porad jen tady a ted, nedovolit myslenkam uhybat jinam nez tam, co se deje prave ted…hodne se o to snazim, nejde to konstantne, zatim
,ale v te pritomnosti se zije opravdu naplno a da se rict stastneji..dik ![]()
@AlphaOmega píše:
Ja obvykle byvam prekvapen, kdyz nekdo v CR zaslouzene trest dostane. Tohle me nijak z miry nevyvedloBudte radi, ze nevite i ty veci, co medii neprobehnou
ježiš, tak to se mi ulevilo
![]()
@suricata píše:
Já nechápu, proč odešel od milované rodiny k té vulgární děvušeTen výsledek soudu mě velice rozesmutnil.
Nečase jsem měla svého času za jednoho ze slušných lidí. Pro mě osobně je největším zklamáním české politiky.
Ale moc mu tu novou ženu přeju, to zase jo.
Nejhorší totiž je, když člověk dostane to, co chce. ![]()
@Apaji mě by ta necenzurovaná média také zajímala…klidně sz…to co jsi napsala je jistě pravda, v podstatě tomu není co vytknout, protože se tak plíživě děje…někdo nad tím oči zavírá, někdo ne, ale dělat s tím moc nejde…já osobně se děsím toho branného zákona a i ty banky tu mají neskutečnou moc…ono je vlastně jedno jestli zablokují bankomaty nebo umažou jednu, dvě nuly u čísel na kontech…lidé tam mají veškeré peníze, protože nevěřím, že si je lidé schovávají do strožoku…a klidně to tu „plevel“ i takovými názory, protože toto s tím vším souvisí ![]()
@Virginia mně taky přišel slušnej, proto nechápu, čím ho okouzlila tato vulgární, zlá, žárlivá. Myslím, že měla sedět. Vždyť tu původní manželku šikanovala nejen odposlechy, ale i forbesem. Je mi z toho smutno.
Je fakt, že hodné kluky, chlapy přitahují potvory, ale tento kousek je teda pořádná porce dávka emocí…
jinak všimli jste si, že v médiích se už ve zprávách prakticky k ničemu nevyjadřují občané, ale jen politici nebo zastupitelé prostřednictvím svých nohsledů typickým „nemám co bych řekl/a“?
Zasadne bych neverila polopravdam uverejnenych v mediich. Nikdo z nas necetl obsah spisu, neseznamil se s dukazy-proto nemuzeme delat objektivni zavery. To, co zde uvadime jsou pouze subjektivni nazory, ktere mame na zaklade neuplnych a (ne)pravdivych informaci ziskanych z nivin a internetu.
Pockejme si na odvolani a nasledne rozhodnuti odvolaciho soudu.je mozne, ze vse dopadne jinak. Nebo taky ne.
@mamkasl moc to nesleduju, ale musela jsem se smát, když utekly odposlechy, jak sekýruje Nečase.. paráda.. jj, měl strašnou exmanželku, nová manželka je echt cool ![]()
@martina.se píše:
@mamkasl moc to nesleduju, ale musela jsem se smát, když utekly odposlechy, jak sekýruje Nečase.. paráda.. jj, měl strašnou exmanželku, nová manželka je echt cool
co by má to rád natvrdo, takových ve vysokých pozicích je
mraky, kdybych já mohla říct co vím jako že nesmím
![]()
@bozska-mrcha píše:
co by má to rád natvrdo, takových ve vysokých pozicích je![]()
![]()
mraky, kdybych já mohla říct co vím jako že nesmím
![]()
![]()
![]()
tak šup s tim do sz ![]()
Jsem v šoku. Vychází mi z toho, že je vlastně v pořádku, když někdo ze známosti úkoluje rozvědku a ta nezákonně někoho sleduje.
Abych se z toho nepozvracela, tak jsem si musela říct
a) že skutečným trestem pro p. Nečase je paní Nagyová
b) skutečným trestem pro paní Nagyovou je p. Nečas, který již nemá moc
P. S. Možná bych ráda v budoucnu někoho nechala sledovat. Nevíte, kde se lze ohlásit? ![]()
@Špageta no nečas už nemá moc, ale hlady neumřou, mladá paní rozjíždí byznys odposlechy s. r.o. ohlasit se můžeš na nagyova-nečasova@ diskretne.cz