Kávovar

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
138
30.12.18 12:55

:lol: úplně se vidím. Dolce gusto máme a přesně jsem to tak vyřešila že jsem koupila ty plnitelne kapsle a vzdycky si do nich dala co jsem chtela i od jinych vyrobcu. Jen horsi bylo poladit potom ten poměr toho objemu te vody ale to jsem prostě časem vychytala protoze si vsude davam mliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
30.12.18 13:09

@Addka1 Aha, děkuji moc:D
To bych kdyžtak pak odhadla dle těch čárek, co jsou na kapslích a jak se pak podle toho na DG nastavuje množství :D Pokud to teda kapsle a kávovary ostatních výrobců mají, to nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
30.12.18 13:14

Tassimo mám a čokoláda nic moc, takže klidně vynech :lol: já bych zas ráda zkusila Flat White od DG, ale Tassimo univerzální plnitelne kapsle nedělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
30.12.18 13:16

@Lainaire8 to je novinka a piji denně :palec: To je hodně povedené, teda pro toho kdo má rád více mléka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.12.18 13:24

Dotaz na ty, co mají kávovar na kapsle… kolikrát denně na tom uděláte kafe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
30.12.18 13:26

@med99 jiné nepijeme. Manžel si dělá 1-2 ale do hrnku vždy ze 2 kapslí a já taky 1-2 a taky ze dvou kapslí. Děti si dělají kakao nebo čokoládu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
30.12.18 13:35

Kapsle z Lidlu pasuji do DG, maji asi 4 druhy a vyjdou levneji nez ty od DG. My si delali tak 4 kavy za den. Ted uz mame par mesicu kavovar na zrnkovou kavu, tak DG nepouzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.12.18 13:51

@med99 Mě třeba jedno balení kapslí vydrží i měsíc :-D Třebas ale v létě jsem snad kapsle na ledovou kávu kupovala co dva týdny, to je fakt mňamka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.12.18 14:06

Jinak táta byl jednou šikulka, že si nevšiml, že mu v DG došla voda a nemohl příjt na to, jak to, že to tak divně hrčí a nic z kapsle neteče 😀 Až pak si toho všiml, kapsle (konkrétně na mléko byla nepoužitelná) Tak jsem pak do sklenice nalila obyčejné mléko a pak dala kapsli (latte) do DG ( taky samozřejmě napustila i vodu :D )a taky to bylo moc dobré, jen to samozrejme nebylo tolik napěněné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
30.12.18 14:10
@med99 píše:
Dotaz na ty, co mají kávovar na kapsle… kolikrát denně na tom uděláte kafe?

3-4 denně, já a muž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
30.12.18 14:11
@Markéta80 píše:
@Lainaire8 to je novinka a piji denně :palec: To je hodně povedené, teda pro toho kdo má rád více mléka :palec:

Právě, přímo pro mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.12.18 14:40

Já jen že to není moc finančně výhodný, tak.. už při dvou kávách denně je to prostě šílený. Lepší je koupit dražší kávovar.. jedno kafe pak nevyjde na 10kč, ale třeba na 2kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.12.18 14:58

@med99
Nekouřím, nepiju, nefetuju :-D
Tak si dopřeji aspoň to kafe :-)
A třeba v Datartu jsou třeba furt nějake akce na ty kapsle :-)
Zatím jsem za ně neplatila víc jak 120kč :-) A většinou mám fakt jedny kapsle skoro na měsíc, někdy i na dýl.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.12.18 14:58
@Lainaire8 píše:
Právě, přímo pro mě :lol:
Tak to musím určo taky vyzkoušet :-DD
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
30.12.18 15:58

@Lainaire8 já si vzala krabici na zkoušku, měli je v akci a další den jsemsi brala ještě 3 krabice :mrgreen: . lepší než capuccino :palec: @Nikolsl já beru když jsou za 109 :palec: @med99 mne na ty kapsle vyhovuje, je to hned hotové, žádné mytí. Předtím si manžel kupoval instantní a to jsem já nepila vůbec. Manžel většinou si dává jen černé a to nové je fajn že je tam hodně mléka ale v jedné kapsli vše :palec: Jenže drahý kávovar než se to finančně vrátí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný