Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jsi magor…
ale s tím asi nic moc udělat nejde… Možná s detma to pak trošku hodíš za hlavu… Nebo tě pak klepne… ![]()
Ano, jsi blázen.Deti tě vyléčí. To bys totiž nespala a jen uklízel a ani to nebude stačit ![]()
myslite ze bych s tim mela jit k psychologovi? dite neplanujeme a zvire mame 1 kocicku ![]()
Někdo by tě měl vrátit ns zem. Pokud nevěříš kamarádce, tak klidně odborníka. A děti budou časem, neboj ![]()
prijed k nam
to bude lecba sokem! mame dve male deti, dva psy, ctyri kocky, bydlime na vesnici, vsichni porad couraji dovnitr a ven a dovnitr a ven… smitka prachu si ani nevsimnu, pokud o nej nezakopnu ![]()
a jo, jsi magor. uvedom si, jak tim sobe i chlapovi otravujes zivot ![]()
Kup psa, porid mimino a budeš tak ko, ze te nějaký prach nerozhodi. Btw bílé dlazdicky mame taky a nechávají mne ledově klidnou
Ani děti ani zvířata tě nevyléčí, spíš to dopadne tak, že budeš sekýrovat celou rodinu, pes nebude smět udělat krok pryč z pelechu, kočka bude zavřená v jedné místnosti a všichni budou od rána do večera poslouchat jaká jsou prasata a nebudou dělat nic jiného než uklízet podle tvých představ. Takže bych na tvém místě radši začala nad sebou intenzivně pracovat, protože věř mi, že pro zbytek rodiny (a především budoucí děti) bude tohle fungování peklo a ve výsledku budeš nešťastná stejně hlavně ty. Neber to v útočném tónu, jen tohle fakt přestává být vtipné přesně v momentě, kdy to začíná dopadat na okolí a byť to vypadá, že řešení je jednoduché, dost často to spíš skončí tím, že se extrém výrazně prohloubí a v takové atmosféře se pak fakt nedá fungovat. Kamarádka třeba (necelých 30) do dneška dostává od táty hrozný sekec když přijede k rodičům na návštěvu a odloží hrnek kam nemá, udělá kapku na podlaze (stačí utřít ubrouskem) nebo si dovolí nakapat vodu kolem kohoutku umyvadla. A zatímco ve tvém případě z toho ještě je cesty zpět, v jejím případě už moc ne a hlavně je na to pozdě. Ty vztahy už jsou trvale zničené.
@Kamkam píše:
Jsi magor…ale s tím asi nic moc udělat nejde… Možná s detma to pak trošku hodíš za hlavu… Nebo tě pak klepne…
Nebo budou děti hrozní chudáci co si nikde nebudou moct vytáhnout hračku
Znám takový případ z mého okolí ![]()
Já mám manžela, který je ( nebo spis tedy před dětmi byl
) perfekcionista na uklid. Jako parkrat po mě něco předělal a já to přestala dělat úplně. Ono možná by to chtělo zapracovat hlavně na tom, nebýt z toho otravena, popřípadě to davat příteli sezrat. Ono pokud on není úplne prase, tak by ho to taky mohlo prestat bavit. Jedna známa takhle chodila za typkem když nechal kapicky na umyvadle, všechno muselo být tip top a zůstala sama, čemuž se nedivim. Mě nikdy nevadilo, pokud manžel tu danou věc udělal, ale aby kuli tomu ze on je psycho ještě ztrapnil hádku, to bychom spolu nevydrzeli.
mam to podobne,rano co udelam prvni,tak uklizim,dite to moc nezmenilo,akorat jsem padala unavou na hubu.Me pomohlo naopak jit do prace-pracuju v terenu-zdravotni sestra a chodim po bytech-to je nekdy podivana,ten bordel.To me trochu vylecilo
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat zda vam prijde normalni moje chovani, popripade co s tim mam delat:( Problem je v tom ze si kazdy den stezuji ze doma mame neporadek, pritom vlastne nemame ale jsem perfekcionista takze vsude vidim i smitko prachu..napr. v koupelne mame bile dlazdicky takze neustale tam je prach nebo vlasy nebo skleneny stul v kuchyni ktery je porad opatlany a dalsi veci, ja ten prach vidim a pak pred pritelem vyvadim ze mame vsude neporadek a spinu, pritom vlastne nemame ale me to vzdycky tak vytoci ze je mi z toho vazne hrozne, doslo to az tak daleko ze jsem premyslela ze si koupim svuj byt a budu bydlet sama, jelikoz by tam nebyl takovy bordel jako je ted kdyz bydlim s pritelem, proste mi moje chovani prijde uz prehnane, rano se vzbudim a jdu na toaletu a kdyz vidim nejaky neporadek tak mam zkazene cele rano, nejradsi bych mela vsude perfektne uklizenoprosim hrube komentare at si teda uklidim nebo neco v tom smyslu si nechte, uklizim pravidelne
ahoj až budeš mít děti asi budeš fakt neštastná
…s jedním dítetem jsem to jeste jakž takž zvládala že aspon večer když šlo spát jsem uklidila…ted se dvěma tady prostě sedim a kolem mě jsou všude rozházene hračky, natahané prádlo čiste i špinavé, veškere plochy jsou bud opatlané nebo počmárane fixama…sedačka zničená…a ne že neuklízím…poklízim tak obden..ale proste je to boj s větrnými mlýny a upřímne jdu raději s dětma ven nebo za sportem než abych ten čas věnovala uklidu …protože i když uklidím tak za hpodinu to tady vypadá stejně . čili myslím si že na sobě zapracuj ted anebo budeš pak fakt chudák s dětma ![]()
Ahoj, chci se zeptat zda vam prijde normalni moje chovani, popripade co s tim mam delat:( Problem je v tom ze si kazdy den stezuji ze doma mame neporadek, pritom vlastne nemame ale jsem perfekcionista takze vsude vidim i smitko prachu..napr. v koupelne mame bile dlazdicky takze neustale tam je prach nebo vlasy nebo skleneny stul v kuchyni ktery je porad opatlany a dalsi veci, ja ten prach vidim a pak pred pritelem vyvadim ze mame vsude neporadek a spinu, pritom vlastne nemame ale me to vzdycky tak vytoci ze je mi z toho vazne hrozne, doslo to az tak daleko ze jsem premyslela ze si koupim svuj byt a budu bydlet sama, jelikoz by tam nebyl takovy bordel jako je ted kdyz bydlim s pritelem, proste mi moje chovani prijde uz prehnane, rano se vzbudim a jdu na toaletu a kdyz vidim nejaky neporadek tak mam zkazene cele rano, nejradsi bych mela vsude perfektne uklizeno
prosim hrube komentare at si teda uklidim nebo neco v tom smyslu si nechte, uklizim pravidelne