Jsem moc magor na úklid?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
30.12.18 13:03

Pridávám se k těm, kteří měli mámu extra na pořádek, jako vzpominky na dětství od těch 8let až puberta jsou jak musíme zametat po každém jídle pod sebou drobečky ze zeme a ze židle, když jsme šli z venku(bydleli jsme na vesnici), tak před dverma zout boty, vyklepat zevnitř jestli tam nemáme nejakou slámu a když jsme byly se ségrou zvalene, tak i svliknout…podotýkám, že jsme bydleli na návsi a dveře vedly přímo na silnici…to se fakt člověku chtělo…a ten řev, když v chodbě na dlažbě našla stéblo trávy…no dneska už takový extrém není, tak nějak se věkem naučila, že ne všechno zvládá a stíhá, ale je to dost velký strašák, aby si moje děti nic takovýho nemusely pamatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
30.12.18 13:06

@yarenka777 Strasny! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
30.12.18 13:07
@Nimie píše:
Ani děti ani zvířata tě nevyléčí, spíš to dopadne tak, že budeš sekýrovat celou rodinu, pes nebude smět udělat krok pryč z pelechu, kočka bude zavřená v jedné místnosti a všichni budou od rána do večera poslouchat jaká jsou prasata a nebudou dělat nic jiného než uklízet podle tvých představ. Takže bych na tvém místě radši začala nad sebou intenzivně pracovat, protože věř mi, že pro zbytek rodiny (a především budoucí děti) bude tohle fungování peklo a ve výsledku budeš nešťastná stejně hlavně ty. Neber to v útočném tónu, jen tohle fakt přestává být vtipné přesně v momentě, kdy to začíná dopadat na okolí a byť to vypadá, že řešení je jednoduché, dost často to spíš skončí tím, že se extrém výrazně prohloubí a v takové atmosféře se pak fakt nedá fungovat. Kamarádka třeba (necelých 30) do dneška dostává od táty hrozný sekec když přijede k rodičům na návštěvu a odloží hrnek kam nemá, udělá kapku na podlaze (stačí utřít ubrouskem) nebo si dovolí nakapat vodu kolem kohoutku umyvadla. A zatímco ve tvém případě z toho ještě je cesty zpět, v jejím případě už moc ne a hlavně je na to pozdě. Ty vztahy už jsou trvale zničené.

Souhlasím. Tady zvířata ani dítě nepomohou. Byli by to chudáci. Já bych na tvém místě co nejrychleji navštívila psychologa a psychiatra. Chudák přítel, ale ten brzy či později stejně uteče. Já bych k tobě ani nešla na návštěvu, co kdyby mně upadlo smítko!? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
30.12.18 19:05

Tak když se momentálně rozhlédnu kolem sebe, nikdo by mi neuvěřil, že jsem před 10 dny absolvovala poctivý předvánoční úklid :zed: jak jsme ted vic doma tak jsou všude taliřky, skleničky :)nejsem žádný uklízecí maniak a bílé dlaždice do koupelny bych si už podruhé nepořídila. Stačí před pračkou vytřídit koš špinavého prádla a je to jako bych tu týden nevytirala:) zakladatelka je extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný