Každodení boj se snídaní!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
každodení boj se snídaní!
Taky vám tak zlobí u snídaně?
Už delší dobu snídáme jogurt,bílý choceňský. Vždycky mi div nesněd i lžičku. A teď to do něj rvu půl hodiny! Zkoušela jsem s přesnídávkou, sunarkama, banánem,ale vše je na prd. Prohodila jsem snídani s odpolední svačinou,ale tu ráno taky prskal a odpoledne to samý s jogurtem. Tak nevim jestli nesnáší jogurt nebo nechce prostě snídat :čert: . Je mi to líto,protože tim jogurtem honíme mléčnou dávku.
Tak děkuju,že jsem si mohla postěžovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
motika píše:
Taky vám tak zlobí u snídaně?
Už delší dobu snídáme jogurt,bílý choceňský. Vždycky mi div nesněd i lžičku. A teď to do něj rvu půl hodiny! Zkoušela jsem s přesnídávkou, sunarkama, banánem,ale vše je na prd. Prohodila jsem snídani s odpolední svačinou,ale tu ráno taky prskal a odpoledne to samý s jogurtem. Tak nevim jestli nesnáší jogurt nebo nechce prostě snídat :čert: . Je mi to líto,protože tim jogurtem honíme mléčnou dávku.
Tak děkuju,že jsem si mohla postěžovat
A kolik ma mesicu??A on nema po ranu mleko??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
má 11.m a cca od půl roku bojujem s mlíkem. Takže pije mlíko jen v noci ve spánku 200ml a jako odpolední svačinu 200ml se sunarkama a nemléčnou kaší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá to dělala, když jsem jí dala najíst brzy po vstávání. Takže jsem jí pak nechala si chvíli hrát a pak mi to zbaštila v pohodě… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jako mlecna davka se me zda dostatecna.
Zkud mu tu snidani nedavat hned.Ale vstavali v 6tak zkus v 7 popripadne v pul 8.
Mala mi nesnida do dneska.vystaci si s kakaem.Ale ma to tu nakrajeny takze postupne to zmizi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak zkus k snídani něco jiného, co třeba chleba, rohlík s máslem, lučinou?
Malá má 10 měsíců a snídá chleba, mlíko má jen v noci 200 a večer před spaním 160ml.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na chleba se teprv chystám ![]()
nedávám mu snídani hneď,kolikrát čekám až hoďku. Vždycky se válíme ještě v posteli,pak přebalit,převlíct,pak se ještě vykajdí a pak snídáme. Trošku se uklidňuju,že je to přechodný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá snídá nejdřív po 2 hodinách, takže většinou vynecháváme svačinu. Dřív do ní nic nedostanu ![]()
Dám jí třeba půl krajíčku s pomazánkou a ovoce.
Příspěvek upraven 20.02.11 v 09:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě taky miloval jogurt, ale jak ho měl pořád, tak ho pak už nechtěl. Tak ho chvíli nejedl, měl něco jiného, ale pak ho zase najednou sám chtěl. Má to tak se vším, co jí delší dobu, pak už nechce, a za čas zase jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě malej jogurt nikdy moc nejedl, občas vzal na milost smetanového Floriánka a potom už ani to ne.Tak jsme začali dávat Lipánka a do mléka mu sypu APO- lactobacily, aby mu to nechybělo. Jsou mu už čtyři roky a Jogurt si vezme jen někdy a to ještě musí být s čokoládovýma kuličkama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
u nás byla taky stávka a jogurt nechtěli. Nakoupila jsem ovocné, tvarovhové a zkoušela. Po nějaké době se to zase vrátilo do starých kolejí a jedli ho. Ale trvalo to asi měsíc. Tak jsem k snídani začala dávat rohlík nebo chleba s lučinou a se sýrem. To střídám do dnes, jeden den jogurt jeden den chleba. A jsou spokojení a já taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit