Zase ty kašičky :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7142
18.2.11 23:02

zase ty kašičky:-)

ahoj mamči chci se zeptat možná asi na dost trapnou otázku :mrgreen: Malýmu bude ted 8 měsíců, dávam mu kašičky bud od ukončeného 4, nebo 6 měsíce na dobrou noc, ted ale na dobrou noc neměli tak manža koupil od 4 měsíce s merunkama a od 6 s malinama, bude mi po tej kaši mrnousek spinkat stejně jako po té kaši na dobrou noc??? je tam přidáno něco po čem se dítěti líp spí?já se to na složení nedočetla :lol: jo a ještě, co maliny? neni to alergen, třeba jako jahody??? taky mi přídou takvý vostřejší, tak aby se neosypal. fakt se omlouvam za trapáckou otázku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Rose-k
18.2.11 23:07

Ahoj,já myslím,že jsou stejný nebo podobný a bud ti zabere nebo ne :wink: Když jsem je malý dávala spala jak špalek po všech :lol: ale brzo jsem je zrušila jsou na můj vkus moc sladký :-?

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
18.2.11 23:08

A ještě k těm malinám a jahodám myslím,že vtěch kaších není takový podíl,aby vyvolal alergii :think: :-)

• Citovat
  • Upravit
7142
18.2.11 23:15

díky, nu já právě si taky myslim,ale tak pro jistotu, je tu přece emimino :lol: zkusim to nu, tovíš sem už sakra zvyklá se vyspat, nerada bych aby se to změnilo :lol: sladký mi příde jen od nestle a sunarky,ahami tak akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
18.2.11 23:24

Já dávala na noc snad všechny co jsou, kromě těch, na kterých je vyloženě napsáno Na dobré ráno myslím sunarka. V těch je snad hroznový cukr, tak aby nebyl jak torpédo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
18.2.11 23:26
jajinka veverka píše:
díky, nu já právě si taky myslim,ale tak pro jistotu, je tu přece emimino :lol: zkusim to nu, tovíš sem už sakra zvyklá se vyspat, nerada bych aby se to změnilo :lol: sladký mi příde jen od nestle a sunarky,ahami tak akorát.

No dávala jsme sunarku a ta mi přišla sladká,tak jsem dávala ze zdraví výživy a taky dobrý :-) Já myslím,že ti to spaní nenaruší dokud nebudou růst zuby… :-)

• Citovat
  • Upravit
7142
18.2.11 23:32
christy píše:
Ahoj,já myslím,že jsou stejný nebo podobný a bud ti zabere nebo ne :wink: Když jsem je malý dávala spala jak špalek po všech :lol: ale brzo jsem je zrušila jsou na můj vkus moc sladký :-?
christy píše:
jajinka veverka píše:
No dávala jsme sunarku a ta mi přišla sladká,tak jsem dávala ze zdraví výživy a taky dobrý :-) Já myslím,že ti to spaní nenaruší dokud nebudou růst zuby… :-)

nuu tak to právě myslim, že začali, často se budí je ubrečenej nevrlej až hrůza, a co všichni sme si to zažíli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
18.2.11 23:46
jajinka veverka píše:
christy píše:
Ahoj,já myslím,že jsou stejný nebo podobný a bud ti zabere nebo ne :wink: Když jsem je malý dávala spala jak špalek po všech :lol: ale brzo jsem je zrušila jsou na můj vkus moc sladký :-?
christy píše:
jajinka veverka píše:
No dávala jsme sunarku a ta mi přišla sladká,tak jsem dávala ze zdraví výživy a taky dobrý :-) Já myslím,že ti to spaní nenaruší dokud nebudou růst zuby… :-)
nuu tak to právě myslim, že začali, často se budí je ubrečenej nevrlej až hrůza, a co všichni sme si to zažíli :mrgreen:

tak at jsou rychle venku a máte zas klid,nám ted rostly stoličky to byl taky mazec :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1823
19.2.11 01:10

Na noc dávám skoro jen ty ovocné a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
19.2.11 08:33

Já dávám, co mi přijde pod ruku, už přes půl roku :-) Vyloženě na Dobrou noc měl tak 3 krabice za tu dobu? Jinak dost jedeme na Hipp, nejsou tak sladké. A cokoliv, rýžové, krupičné, ovocné… :-) Jinak těch malin, jahod atd. je tam většinou kolem 2%, to je ok. Když to ochutnáš, v podstatě to ani nepocítíš, kromě barvy kaše ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
19.2.11 17:47
christy píše:
jajinka veverka píše:
christy píše:
christy píše:
jajinka veverka píše:
nuu tak to právě myslim, že začali, často se budí je ubrečenej nevrlej až hrůza, a co všichni sme si to zažíli :mrgreen:
tak at jsou rychle venku a máte zas klid,nám ted rostly stoličky to byl taky mazec :mavam:

nu myslím, že to tak rychle nepude:))), dlouho má nateklý dásničky , jen tam dole je videt neco bílýho tak snad to bude ono,ale zatim pořád nic. velmi se těšíím :mrgreen: jooo stoličky sou prej nejhorší, nezávidim tak at to drobkum všechno brzy vyleze:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monikaa27
15.1.13 09:40

Jak začít?

Ahoj maminky, prosím Vás, chtěla bych poradit, malému jsou 4 měsíce a chtěla bych mu začít zkusit dávat kašičky na dobrou noc, ale nevím, jestli to není ještě moc brzo, ale zadá se mi, že už to mlíčko mu na večer nestačí, protože se mi budí, po 3 hodinách a je hladový. Tak se chci zeptat, kdy jste začali dávat kašičky a jak? Děkuji za odpovědi:-)) :)

• Citovat
  • Upravit
742
17.1.13 10:16
@Monikaa27 píše:
Ahoj maminky, prosím Vás, chtěla bych poradit, malému jsou 4 měsíce a chtěla bych mu začít zkusit dávat kašičky na dobrou noc, ale nevím, jestli to není ještě moc brzo, ale zadá se mi, že už to mlíčko mu na večer nestačí, protože se mi budí, po 3 hodinách a je hladový. Tak se chci zeptat, kdy jste začali dávat kašičky a jak? Děkuji za odpovědi:-)) :)

Ahoj, klidně můžeš začít kaší od 4m. Vezmi nějakou bezlepkovou. Já taky začínala přikrmovat ve 4m a rovnou lžičkou, moje malá není nadšená z lahve, takže jí pouze lžičkou. Ze zečátku asi nesní celou porci, ale den po dni se to bude navyšovat. A tvůj chlapeček je na UM nebo MM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monikaa27
20.1.13 09:03

Ahojky,
můj chlapeček už je na UM, protože už jsem ztratila mléko. A proč pak, je to špatné nebo na tom nějak záleží? V úterý jdeme s malým na 4 měsíční prohlídku, tak se rovnou Paní doktorky zeptám, jestli už můžu ty kašičky dávat. Protože docela dost vážíme, ve 4 měsících malý váží 7100 g, není to moc?? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Monikaa27
20.1.13 09:04

Ahojky,
můj chlapeček už je na UM, protože už jsem ztratila mléko. A proč pak, je to špatné nebo na tom nějak záleží? V úterý jdeme s malým na 4 měsíční prohlídku, tak se rovnou Paní doktorky zeptám, jestli už můžu ty kašičky dávat. Protože docela dost vážíme, ve 4 měsících malý váží 7100 g, není to moc?? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko