Od kdy dáváte pudink?

170
17.2.11 16:02

Od kdy dáváte pudink?

Ahoj, prosím Vás, od kolika měsíců dáváte doma uvařený pudink z klasického mléka? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2977
17.2.11 16:32

Dala bych od roka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
17.2.11 16:35

kluci meli pred mesicem a skoncilo to brichabolem :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.2.11 16:37

Ahoj. Ještě jsem nedala - když teda nepočítám dort k prvním narozeninám, který byl lehce pomazaný máslovo-pudinkovým krémem, aby šel potáhnout a který Mája ochutnala.

Starší jsem ho sice už párkrát udělala, ale nechutná jí  :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
17.2.11 16:40

Asi jednou dvakrát jsem ho uvařila. Ani už si nepamatuju, jestli jí chutnal. Já k pudinku moc nemám vztah :nevim:
Z kravského mléka se může vařit od 10m, čili si myslím, že klidně ten puding můžeš udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
17.2.11 16:43

Jídla vařená z mléka dávám od roka. Např. koprovku. Ale jsou i zdravější varianty než pudink - jogurty, pribináčky, tvaroháčky… :) Ale klidně mu ho dej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.2.11 16:44

Ještě jsme ho neměli,a nemám ho v plánu,to spíš kaši,ale u té se bojím,že bude kynout,už teď má pořádné břicho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.2.11 16:46
lumáťa píše:
Jídla vařená z mléka dávám od roka. Např. koprovku. Ale jsou i zdravější varianty než pudink - jogurty, pribináčky, tvaroháčky… :) Ale klidně mu ho dej :mavam:

pribináčky? 8-o 8-o zrovna včera se tu řešilo,jaká je to přeslazená chemička :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
17.2.11 16:46

Jsou to asi dva týdny, co jsme měli prvně, chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
17.2.11 16:50

Tvaroh, smetana a cukr není žádná chemie… nebo ano ? :-D
Neobsahuje to žádné éčko, nemá to žádný lepek…

momi33 píše:
lumáťa píše:
Jídla vařená z mléka dávám od roka. Např. koprovku. Ale jsou i zdravější varianty než pudink - jogurty, pribináčky, tvaroháčky… :) Ale klidně mu ho dej :mavam:
pribináčky? 8-o 8-o zrovna včera se tu řešilo,jaká je to přeslazená chemička :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
17.2.11 16:52

Já ho malýmu dávám cca od roka a chutná mu moc a břicho ho potom nikdy nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.2.11 16:54

Dala jsem zatím asi třikrát, poprvé tak ve 20 měsících… Prckovi chutná, ale není to zase nic zázračného. Radši má jogurty, občas pribináček, nebo rozmíchám trochu tvarohu s ovocem, co mám ještě v mrazáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.2.11 16:57
lumáťa píše:
Tvaroh, smetana a cukr není žádná chemie… nebo ano ? :-D

Ale toho cukru je tam mraky! Dneska už opravdu pribináček není to co bývávalo. Zrovna minulý týden mi přišel na mejl test, kde píšou, že pribináčky jen jako dezert a to vyjímečně, ale určo ne jako každodenní svačinka. Kromě tvarohu je tam totiž taky mraky zahušťovadel apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
17.2.11 16:59

Prý když už, tak Lipánek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.2.11 17:01

Pokud se za posledních pár let nic nezměnilo, tak Pribiňáček skutečně není to nejlepší. Ale třeba lumáťa nemyslela přímo pribiňáček, ale Lipánek, který obsahuje opravdu jen tvaroh, smetanu a cukr. Ovšem já třeba v tom nevidím moc velký přínos pro dítě, zvlášť pro roční dítě. Stejně jako u pudinku. Jako mls ale jo  :wink: . V testu MF Dnes vyšel moc dobře Tvaroháček, ten kupuju starší dceři nejčastěji.

lumáťa píše:
Tvaroh, smetana a cukr není žádná chemie.. .. nebo ano ? :-D
momi33 píše:
lumáťa píše:
pribináčky? 8-o 8-o zrovna včera se tu řešilo,jaká je to přeslazená chemička :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí