Pláč při krmení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
pláč při krmení
Ahoj holky, tak máme trochu problém. Začali jsme s příkrmy a malá teda jí moc pěkně. Často se nám ale stává, že najednou začne při jídle děsně brečet úplně hystericky… Musím ji zvednout chvilku se projít a pak pokračujeme a dojí všechno. Nevíte co jí může vadit??? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No a nemůže s etřeba tuknout lžičkou?Nebou kousnout do jazýčka?
- Citovat
- Upravit
prikrm, jako normos jidlo nebo um? jinak muze to byt moc teply, muze tam byt kousek co nechutna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příkrm myslím zeleninku a kaši, omlouvám se, to jsem nenapsala… právě jsem taky myslela jestli to nemá moc teplý, ale začne to dělat až v půlce jídla, to by jí asi vadilo ze začátku ne??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No malá mi třeba tzkousla víc lžíčku, dětskou a plakala,nebyla to úplně taková ta měkoučká, trochu tvrdší, tak jsem ji vyhodila a koupila měkkou
- Citovat
- Upravit
Hmm tak my máme taky lžičku tvrdší. Tak možná zkusím koupit teda měkčí. Už fakt nevím, měla jsem takovou radost, že malá krásně baští.
jízvíková - nene jí to z mističky, takže teplotou to fakt nebude asi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemůže jí bolet bříško? Mně se stávalo u syna, trpěl hodně na prdíky u kojení. U příkrmů taky, tak jsme chvilku přestali, ponosili se s pak to všechno snědl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vidíš, to mě nenapadlo. Myslela jsem, že už máme od prdíků jednou pro vždy pokoj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, začali jsme se zeleninkou, malé chutná. Jen někdy mi u krmení pláče, se lžičkou v puse ok, sní a spustí. Třeba u ovocné přesnídávky to nedělá. Mám to brát tak, že jí příkrm nechutná? Já bych čekala, že ho bude plivat, ale ona pořád baští.
Dnes měla brambor s mrkví, kdybych tam dala i dýni, tak by to asi nedělala. Včera jsem jí dala špenát s bramborem a ten taky docela líp baštila. Metodou lžička přesnídávky ovocné a 2 zeleniny jedla v pohodě. Ale nezludařím ji tak?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych teda metodu 2 lžičky ovoce 2 lžičky zeleniny nepraktikovala… Abys jí v bříšku neudělala spíš paseku… Tak jí asi jede víc to sladší, moje malá taky byla z dýně nadšená, moje Dr. radí, že domací příkrmy můžeš přisladit, aby jim pak víc jely
Nebo přidávám moje mlíko (jestli nekojíš, tak klidně UM)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jajul A kolik je malé, nemůžou to být třeba zoubky? Přesnídávka je jemná a příkrm musí kousat, tak jestli ji to třeba neobráží. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, malé je přes půl roku, ale na zoubky to v pusince zatím nevypadá. Já jí normálně přesnídávku se zeleninou nedávám, jen jsem zkoušela, proč vlastně pláče. Já kojím, ale odstříkat mlíko se mi skoro nedaří. Myslíte, že bych do příkrmu z brambory mohla dát trochu um i když kojím, a třeba malinko másla, aby jí víc chutnalo?
Přislazovat nechci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale co jí teda dáváš? Píšeš, že už jí je přes půl roku
Jinak máslo nebo olej se dokonce doporučuje přidávat… A to UM by asi taky nevadilo.. Mě taky moc odstříkávat nejde, ale do těch příkrmů stačí jen troška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má ráda dýni, mrkev, špenát, kombinuji s jáhlami a pohankou, to má ráda. Do brambor a špenátu dostala už žloutek, to jí taky jelo a párkrát měla maseno - kačenu nechtěla, tak jednou měla na radu lékařky libové domácí vepřové (prý lepší než kupované kuřecí), které jí chutnalo. Červenou řepu jsem dala s jablkovou přesnídávkou a ok, s bramborem ji nechtěla, ani brokolici
.
Ještě zkusím jestli není problém v červených bramborách, které se špatně rozvařují na kaši, je v nich hodně škrobu. Tak jsem sehnala bílé od tety.
Já mám toho mlíka tak akorát pro ni, moc toho fakt nevytáhnu, max po kojení a pak to mít v lednici - to se mi nezdá.
. Tak snad zkusím to um, snad to nebude vadit.
Přikrmuju 3 týdny, týden už dávám i na svačinu banán nebo ovocnou přesnídávku.
Za týden chci zkusit kaši k večeru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit