Pláč při krmení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
já fakt trpím mateřskou demencí - tu otázku co jí vlastně dáváš jsem položila, protože si psala, že jí normálně přesnídávku se zeleninou nedáváš a já v tu chvíli myslela, že jí jako nedáváš ani tu zeleninu (rozuměj přesnídávka se zeleninou je pro mě zelenina ve skleničce
) Jinak mojí malý taky brambor moc nejede…je to takový moc tuhý… U ní zatím platí, čím tekutější, tím lepší… Ale my jsme fakt v začátcích - dnes poprvé snědla tolik, že už se pak nechtěla ani dokojit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 To je v pohodě, tou já taky leckdy trpím
. Právě si myslím že v konzistenci by mohl být problém, bo ten červený brambor rozvařený mi dost připomíná klíh.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky taky mam problém..máme příkrmy, malej je tak cca šest měsíců…
a stává se mi toto: pláče, má evidentně hlad.
nabídnu mlíko, nechce. nabídnu příkrm, sní sto gramů a začne fnukat. jí dál, ale doprovází to fnukání… pak nechc, vzkyká. zkouším dát opět mlíčko, to vůbec nechce, plive to. po cca hodině sní těch sto gramů příkrmu, já jsem hotová…
no a začne pláč…
pusinkou se natahuje, dudlá ostošest. nabídnu ještě příkrm, brečí a plive na všechny strany. nabidnu mlíčko, odmítá.
pochovám, zklidní se.
Ale co se děje? přebalený je, nakrmený je všechno, tak co ten neustálý pláč? ![]()
mají ještě i skoroo roční děti třeba tlačení bříška po jídle? a proč mi pořád tahá dudlík jakože něco chce, ale mlíčko, vodu, čaj, příkrm, všechno plive, teplota nerozhoduje..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit