Bramborová kaše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1505
19.2.11 22:16

Bramborová kaše

Holky, ženy, děvčata … Poraďte mi, co s ní?!! Moje dcerka nikdy nebyla velký jedlík (teď má 1rok=7kg). UM jí moc nebere, takže od 5.měsíce příkrmy. Cca od půl roka jí k obědu masozel. příkrmy. Občas je koupím ve skleničkách, ale většinou vařím doma. Snažím se vařit pestře a chutně, ale stejně vždycky skončíme na té KAŠI!!!Ona prostě nic jiného tak s láskou nesní. A hlavně si vždycky jen tak lízne a dost. Čeká, že zase bude kašička … K té normálně zbaští dušené masíčko i zeleninku. Ale fakt nevim, co už s ní … Občas jí dám jen brambory-to je ok. Ale fakt mi to přijde strašně jednostranný, papat furt jedno a to samý dokola. Nemá nebo neměl někdo z vás takovýhle problém??? Co byste dělaly, být na mém místě? Předem díky za rady a zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22163
19.2.11 22:21

já bych to moc neřešila pokud jí chutná, ale zkoušela bych jiné chutě - rýže a potom i těstoviny.. aby jí zásadně jen nevyžadovala.. ale to je asi normální, když děti mají své oblíbené..
ono se to zas pak úplně změní… můj syn měl br. kaši moc rád a teď ve 2 letech mi jí nejí vůbec! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
19.2.11 22:28

pokud k tomu sní maso neřeš.. občas ji udělej třeba maso v mrkvi a tu kaši k tomu.. musíte pomalu.. Michala to taky tak měla dlouho nechtěla ani kousky,ale jen kaše.. obměnovat.. hlavně když ji chutná
Jinak Míše jsou dva roky a má 11kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
19.2.11 22:44

Mému klučíkovi taky chutná bramborová kaše nejvíc :srdce: A mě zrovna tak nebaví škrábat brambory. Ale nedávno byl nemocný, několik dní nic nejedl, a pak si sám řekl „kati“ . Tak nadšeně jsem jí snad ještě nevařila :dance: Každé dítě má něco oblíbené. Pokud ostatní nebojkotuje, tak bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
20.2.11 09:30

:lol: :lol: Járovi bylo v lednu 5 let … jho jídelníček se ve velké míře skládá z brambor jakkoliv … vařené, kaše, pečené v troubě, smažené )americké), můžu do toho ještě započíst brambor. knedlíky. Těstoviny jen v polívce a špageti, ovo knedle, palačinky jinak nic. Zkusila jsem to u dr na prohlídce že nejí, ona na něj koukla a že na to nevypadá že by nejedl a nijak to neřešila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1505
20.2.11 19:49

Tak koukám, že nejsme sami, kdo si oblíbil bramborovou kašičku a brambory všeobecně :-) Jak píšete holky, asi to nebudu nic nenormálního, ale zkusim jí dávat něco k tomu navrch a kaši ubírat nebo něčím nahradit. Dr. říkala, že když se mi každý den hezky vykaká, tak je vše ok. A to tedy plníme řádně :-)
Mofiz-Michalka je taky droboučká, viď??! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí