Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.
Chtěla jsem se zeptat - především těch z vás, které dojíždíte za prací, studiemi atd., jestli mi neporadíte.
Dojíždím každý den do práce (celkem cca 60 km), jezdím s ČD, mám IN kartu 25 a brávám si měsíční či týdenní jízdenku. Teď mi přibude ještě cestování o víkendu (zase ale jiným směrem), takže hledám různé info, jak samozřejmě ušetřit a jezdit levně. Moc se v tom ale nevyznám.
Nemáte některá zkušenosti? Co za akce, karty, slevy?
Díky za případné tipy.
@Tate A kolik te to ted stoji za 1 mesic? Ty vikendy budou cca jak casto? Kolik km? Je to vsechno v ramci jednoho kraje?
@j.a.n.i1 Za měsíc platím cca 1 000 Kč za měsíční jízdenku. Víkendy budou pravidelně nebo ob víkend. Co se kilometrů týče, celkem tam i zpátky je to zhruba 200 km. Kraj už je to jiný.
Už by to chtělo spočítat, jestli by se nevyplatila IN50. Existují včasné jízdenky a taky supervcasne jízd. Podívej na eshop.
Ja mám IN 50, jezdím ve školním roce denně 2×60 km a usetrim ročně asi 5000,– ve srovnání s jizdenkami ids. Chce to propocitat nejlíp podle netu. Protože pani na prepazkach často nic moc nevi.
Tu IN 50 musim propocitat, zda se mi to pro me nevyhodne, ale treba me vysledem propoctu prekvapi. In karta mi ma co nevidet koncit, takze stejne budu resit, co dal.