Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Floralys pro mě je to zdroj mým úzkostných stavů.. bojím se že mi je něco závažného, ale zároveň se bojím vyšetření že něco najdou. Tak se ptám zde zda s tím někdo má zkušenost.
@Anonymní píše:
@Floralys pro mě je to zdroj mým úzkostných stavů.. bojím se že mi je něco závažného, ale zároveň se bojím vyšetření že něco najdou. Tak se ptám zde zda s tím někdo má zkušenost.
Tak běž k doktorovi. Co jinýho by ti kdo tady mohl poradit. ![]()
@Floralys nechci poradit, chci vědět zda to někdo měl taky a co to může být. Pokud nevíš, nemusíš sem vůbec psát. Dík
@Anonymní píše:
@Floralys nechci poradit, chci vědět zda to někdo měl taky a co to může být. Pokud nevíš, nemusíš sem vůbec psát. Dík
Průjem má občas každej. Smrtelný to nebude. ![]()
@Floralys asi nevíš co je průjem. Opakovaná vodnatá nebo řídká stolice alespoň 3× denně. Já mám řídkou 1× denně a trvající už měsíc a půl každodenně bez účinků léků. Takže to asi zase tak normální nebude.
To co ti poradím je trochu drastické ale mě to zabralo…3dny nic nejez! Tělo se pročistí.
@Anonymní píše:
@Floralys asi nevíš co je průjem. Opakovaná vodnatá nebo řídká stolice alespoň 3× denně. Já mám řídkou 1× denně a trvající už měsíc a půl každodenně bez účinků léků. Takže to asi zase tak normální nebude.
Tak se nekoukej do záchodu než spláchneš a máš klid. ![]()
@Annabela11 píše:
@Floralys Smrtelný to není ale dost ti to naruší život.
V čem prosím tě? ![]()
@Anonymní píše:
@Floralys tak tvoje smýšlení bych chtěla mít.
Co oči nevidí, to srdce nebolí. ![]()
@Floralys V čem prosím tě? že kolikrát ani nemusíš doběhnout na WC…protože tě to chytne nečekaně. Treba cestou do práce když jedeš autobusem.
Dobrý večer, chci se zeptat zda se někomu stalo něco podobného. Přes rok trpím na úzkostné stavy a strach.( 3dny beru cipralex- předtím nic) Cca před měsícem a půl jsem měla střevní virózu. Od té doby mám každý den řídkou stolici (výjmečně 2× denně) jinak obvykle 1× denně po ránu. Byla jsem u dr. a ta mě poslala na kolonoskopii ale na tu se vůbec po psychické stránce necítím, tak jsem jí zažádala o výtěry které vyšli negativní. Teď posledních cca 5dní se mi stává, že jdu na stolici, je normální a poté musím jít znovu a ta je řídká. Nemáte s tím někdo zkušenost nebo nestalo se to někomu??