Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
stereotyp, co to je?
ježíši, jak já bych si teď po třetí přála být jen s miminkem doma a užívat si klidu
. místo toho to je vždy porodit, rovnou do práce i s dítětem, do toho rozvoz do školy a ze školy, já se chci taky nudít
alespoň změna by to byla.
Aspoň se nenudíš ![]()
Já žiju v Irsku a tady je mateřská jen 6 měsíců…
Lowel píše:
stereotyp, co to je?ježíši, jak já bych si teď po třetí přála být jen s miminkem doma a užívat si klidu
. místo toho to je vždy porodit, rovnou do práce i s dítětem, do toho rozvoz do školy a ze školy, já se chci taky nudít
Kamča.dalmatinka píše:
A proč by byl uknouránek??To sem nějak nepochopila.
Protože žárlí.Maminka chová ještě někoho jiného, usmívá se i na někoho jiného, mazlí se i s někým jiným,kojí ho… a to bys koukala, co to dokáže s tím starším prckem, ale to ti nevysvětlím, to bys musela zažít..
Lowel píše:
stereotyp, co to je?ježíši, jak já bych si teď po třetí přála být jen s miminkem doma a užívat si klidu
Tohle je zase opačný extrém, který bych taky nechtěla zažít ![]()
Lolinka79 píše:
Holky,jinak asi ještě poznámka…kdo to má tak jako zakladatelka a já…tak bacha na to. Já jak se tady doma pěkně deptám a nudím…tak to trvá už tak půl roku a znáte to, když je problém v hlavě, je problém na těle…a vrátila se mi z toho alergie, která byla sedm let pryč. Doktorka mi to pak i potvrdila, že je to tím a dlouhodobá nuda nebo stereotyp je forma stresu, která tělo zatěžuje a hlavu deptá…resp. že tu alergii mám zpět z toho, že se doma nudím (vše jsem jí povyprávěla…vědma není).
Takže zkusme to nějak jinak, jinak nám hrábnea vidíte jak se může blbě člověk udeptat
Mám stejnou zkušenost, začínají se mi nabalovat zdrav, problémy: vrací se mi angíny, letos už popáté, ikdyž jsem jí kolik let neměla, dělají se mi bravice na nohách, píchá mě levý vaječník(zřejmě cysta)a celkově se necítím dobře ![]()
když to jinak nejde
, ale extrem to je, to uznávám, teď to bude ještě větší fofr, přibyde mi školka ke škole a bohužel nejsou hned u sebe, takže to bude i s vrtulí u zadku
už jsem se smála, když jsem dávala denní režim manželovi až budu v porodnici, celý z toho zezelenal
, prý si na to asi vezme dovolenou ![]()