Každý den stejný – s 8týdenním synem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
6.12.10 13:11

stereotyp, co to je? :think: ježíši, jak já bych si teď po třetí přála být jen s miminkem doma a užívat si klidu :andel: . místo toho to je vždy porodit, rovnou do práce i s dítětem, do toho rozvoz do školy a ze školy, já se chci taky nudít 8-) alespoň změna by to byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
6.12.10 18:58

Aspoň se nenudíš :-)
Já žiju v Irsku a tady je mateřská jen 6 měsíců…

Lowel píše:
stereotyp, co to je? :think: ježíši, jak já bych si teď po třetí přála být jen s miminkem doma a užívat si klidu :andel: . místo toho to je vždy porodit, rovnou do práce i s dítětem, do toho rozvoz do školy a ze školy, já se chci taky nudít 8-) alespoň změna by to byla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
6.12.10 22:05
Kamča.dalmatinka píše:
A proč by byl uknouránek??To sem nějak nepochopila.

Protože žárlí.Maminka chová ještě někoho jiného, usmívá se i na někoho jiného, mazlí se i s někým jiným,kojí ho… a to bys koukala, co to dokáže s tím starším prckem, ale to ti nevysvětlím, to bys musela zažít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
6.12.10 22:08
Lowel píše:
stereotyp, co to je? :think: ježíši, jak já bych si teď po třetí přála být jen s miminkem doma a užívat si klidu :andel: . místo toho to je vždy porodit, rovnou do práce i s dítětem, do toho rozvoz do školy a ze školy, já se chci taky nudít 8-) alespoň změna by to byla.

Tohle je zase opačný extrém, který bych taky nechtěla zažít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
6.12.10 22:15
Lolinka79 píše:
Holky,jinak asi ještě poznámka…kdo to má tak jako zakladatelka a já…tak bacha na to. Já jak se tady doma pěkně deptám a nudím…tak to trvá už tak půl roku a znáte to, když je problém v hlavě, je problém na těle…a vrátila se mi z toho alergie, která byla sedm let pryč. Doktorka mi to pak i potvrdila, že je to tím a dlouhodobá nuda nebo stereotyp je forma stresu, která tělo zatěžuje a hlavu deptá…resp. že tu alergii mám zpět z toho, že se doma nudím (vše jsem jí povyprávěla…vědma není :mrgreen: ).
Takže zkusme to nějak jinak, jinak nám hrábne :mrgreen: a vidíte jak se může blbě člověk udeptat :(

Mám stejnou zkušenost, začínají se mi nabalovat zdrav, problémy: vrací se mi angíny, letos už popáté, ikdyž jsem jí kolik let neměla, dělají se mi bravice na nohách, píchá mě levý vaječník(zřejmě cysta)a celkově se necítím dobře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.12.10 11:19

brokoli

když to jinak nejde :nevim: , ale extrem to je, to uznávám, teď to bude ještě větší fofr, přibyde mi školka ke škole a bohužel nejsou hned u sebe, takže to bude i s vrtulí u zadku :mrgreen: už jsem se smála, když jsem dávala denní režim manželovi až budu v porodnici, celý z toho zezelenal :mrgreen: , prý si na to asi vezme dovolenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.12.10 19:49

Lowel - dobrý mazec, obdivuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie