Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
maminky prosím o radu stalo se to ,jsem na tříleté mateřské malého dávám do školky na pět dní v měsíci ale bohužel jsem to špatně spočítala a ted v listopadu jsem přetáhla o dva dny tedy s pěti na sedum dní a stoho tam byl na celý den.Mám strach že nedostanu mateřskou která činí 7600kč.Jsem sama jen se synem a ted nevím co bude dál .Moc a moc děkuji za vaši odpověd .Jsem moc zoufalá a nevím co mě čekámám hrozný strach.Enata
No, pokud tam byl místo 5 dnů 7, tak rodičák za tenhle měsíc asi opravdu nedostaneš. Záleží na paní ředitelce, zda ti to potvrzení o 5 dnech dá nebo ne.
no, pokud bude ředitelka ochotná ti to potvrdit, tak to bdue super. ale vím, že to moc nedělají, protože to je velmi jednoduše dohledatelné v jejich výkazech… tak držím palce, aby ti to klaplo.
No to asi bude malér - jednak je to doložitelné,kdy tam byl - ředitelka by měla fakt průšvih… ale zkus navrhnout, že tam příští měsíc dáš malého jen na 3 dny? Jen nechápu, jak se ti povedlo přetáhnout
![]()
Určitě zajdi za ředitelkou a zkus se s ní domluvit, když jí řekneš, že příští měsíc to srovnáte. Mě se stalo to samé když jsem tam malého taky dávala, potřebovala jsem jeden měsíc aby tam byl 10 dní a pak jsem ho další nedala vůbec a ředitelka mi to rozepsala na oba měsíce. Hlavně ať o tom nikdo neví jinak by byl průšvih ![]()