Školka a mateřská dovolená

9
30.11.10 16:29

školka a mateřská dovolená

maminky prosím o radu stalo se to ,jsem na tříleté mateřské malého dávám do školky na pět dní v měsíci ale bohužel jsem to špatně spočítala a ted v listopadu jsem přetáhla o dva dny tedy s pěti na sedum dní a stoho tam byl na celý den.Mám strach že nedostanu mateřskou která činí 7600kč.Jsem sama jen se synem a ted nevím co bude dál .Moc a moc děkuji za vaši odpověd .Jsem moc zoufalá a nevím co mě čekámám hrozný strach.Enata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101757
30.11.10 16:34

No, pokud tam byl místo 5 dnů 7, tak rodičák za tenhle měsíc asi opravdu nedostaneš. Záleží na paní ředitelce, zda ti to potvrzení o 5 dnech dá nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.11.10 16:40

Domluvila bych se s ředitelkou, aby to nehlásili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21631
30.11.10 17:11

no, pokud bude ředitelka ochotná ti to potvrdit, tak to bdue super. ale vím, že to moc nedělají, protože to je velmi jednoduše dohledatelné v jejich výkazech… tak držím palce, aby ti to klaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
30.11.10 19:13

:-( No to asi bude malér - jednak je to doložitelné,kdy tam byl - ředitelka by měla fakt průšvih… ale zkus navrhnout, že tam příští měsíc dáš malého jen na 3 dny? Jen nechápu, jak se ti povedlo přetáhnout :nevim: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.11.10 20:53

Určitě zajdi za ředitelkou a zkus se s ní domluvit, když jí řekneš, že příští měsíc to srovnáte. Mě se stalo to samé když jsem tam malého taky dávala, potřebovala jsem jeden měsíc aby tam byl 10 dní a pak jsem ho další nedala vůbec a ředitelka mi to rozepsala na oba měsíce. Hlavně ať o tom nikdo neví jinak by byl průšvih :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí