Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrá otázka; u nás se řeší, jestli má anděl nohy a jestli je to chlapeček nebo holčička. Neb ty barokní v kostele nohy mají, ale na obrázcích andílci nemají.
Příspěvek upraven 29.06.15 v 12:13
Wiolla píše:Jo, jedne z těch povedených nových, jinak za moc nestojej tedakacenkahl píše:Chyba! Jedna z nejhezčích pohádek vůbec.
Anděla Páně jsme letos ošidili takže to mně ani nenapadlo. Ale faktem je že to nebe je rozumný![]()
http://www.youtube.com/watch?…
danyk píše:
Dobrá otázka; u nás se řeší, jestli má anděl nohy a jestli je to chlapeček nebo holčička. Neb ty barokní v kostele nohy mají, ale na obrázcích andílci nemají.
jakto že nemají?
Já tedy vídám na obrázcích buď anděly s nohama nebo v říze/šatech a to má nohy schované v sukni ne? ![]()
Nebo myslíš, jako že někteří mají pindíka a některý ne? No tak andílci jsou holčičky i chlapečci, jako děti na zemi. ![]()
Příspěvek upraven 01.01.12 v 14:05
Wiolla píše:kacenkahl píše:Chyba! Jedna z nejhezčích pohádek vůbec.
Anděla Páně jsme letos ošidili takže to mně ani nenapadlo. Ale faktem je že to nebe je rozumný![]()
http://www.youtube.com/watch?…
já ji znám, taky ji mám moc ráda. Jen letos tuším byl na ČT4 soubežně nějaký strašně důležitý sport
, takže jsem chytla až konec. Mikuláše jsem tudíš nezaregistrovala a tím pádem neřešila ![]()
Tak aby jste věděli jak jsem dopadla : Říkám, hele máma už ví kde bydlí Mikuláš!! jo a kde??!! V nebíčku, s andělíčkem.
Jo??!! A to je tam na Slovensku??!!!! ![]()
Taky bych řekla, že s andělm v nebi a cestou se staví pro čerta…:-D
Anděl páně je opravdu jedna z nejhezčích pohádek, doporučuju ještě rychle kouknout. My jsme letos na všechny pohádky koukali na youtube, nebo tady: http://www.czfilm.eu/…l-pane-2005/
Ahoj, tak ,,náš" Mikuláš teda nikde nebydlí, chodí po světě a kouká se kdo je hodný a kdo zlý.
Alespoň takto jsme to vykoumali před několika lety, když se syn ptal. ![]()
![]()
Ted jsem se schválně zeptala manžela,
táto,kde bydlí Mikuláš,vylezlo z něj na severním polu ![]()
boball píše:
Ted jsem se schválně zeptala manžela,táto,kde bydlí Mikuláš,vylezlo z něj na severním polu
Ale houbelec, tam bydlí Santa…
![]()
boball píše:
Ted jsem se schválně zeptala manžela,táto,kde bydlí Mikuláš,vylezlo z něj na severním polu
No fuj! Jako je fakt, že Santa Klaus je vlastně St. Nicolaus, ale dosadili ho na severní pól až později a s naší tradicí to nemá nic společnýho.
No,jo,vždyt jsme vždycky říkali dětem,že bydlí v nebi a čerti v pekle.Proto jsem to sem napsala,asi ho už zblbly americké filmy,přišlo mi to k smíchu, když to z něj vylezlo,i když nakonec čert ví,kde ten Mikulda vlastně doopravdy bydlí ![]()
Taková „prdlá“ otázka a co to udělá, že??!!! ![]()
No a aby toho nebylo málo tak když už jsme u řešení těchto otázek!! Tak co se děje se zlobivýma čertama (zase se ptalo dítko
) . Všichni, kteří zlobí tak končí v pekle, tak kde skončí čerti, kteří neposlouchají???!!!!! ![]()
kacenkahl píše:
Taková „prdlá“ otázka a co to udělá, že??!!!
No a aby toho nebylo málo tak když už jsme u řešení těchto otázek!! Tak co se děje se zlobivýma čertama (zase se ptalo dítko) . Všichni, kteří zlobí tak končí v pekle, tak kde skončí čerti, kteří neposlouchají???!!!!!
Ty máš fakt mezery v pohádkovém vzdělání…
Neznáš S čerty nejsou žerty?
Zlobivý čerty v pekle degradovali, proměnili v nelichotivé zvíře, a nebo museli jít za trest na Zem mezi lidi. ![]()