Kde cvicit v Prahe s mimcom?

225
12.10.05 12:13

Kde cvicit v Prahe s mimcom?

Ahoj holky,neviete prosim kde by sa dalo chodit cvicit v Prahe ale aj s miminkom?Na www.spuntik.cz je skvela ponuka-cvicenie pre mamicky po porode a mozu tam chodit aj deturence.Zda sa mi ich program celkom fajn len ta cena je dost vysoka :cry: Neviete o niecom podobnom ale za trosku prijatelnejsiu cenu?Dakujeeem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
12.10.05 15:41

Ahojky.
Cvičení s dětmi na Proseku.Ceny jsem tam nenašla. http://trojlistek.unas.cz/ Zkus to skouknot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.10.05 10:49

Ahojky,dakujem som to kuk ale to je cvicenie pre deticky.Ja hladam cvicenia pre mamicky po porode aby sa dostali spät do formy.Asi predsa len sa dam na to cvicenie co ponukaju na spuntiku. :( aj za tu cenu.Ked som tak rozmyslala vzdy ma to bude stat menej ako by ma stala zmena satniku.Patrikm totiz k tym maminam co porode nie a nie zhodit.Aj po dcerke mi to velmi dlho trvalo :cry: Este raz dakujem za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
17.10.05 11:29

Ahoj, v MC Barrandov je cvičení pro mamky s možností hlídání dětí.
www.mcbarrandov.cz
pa,
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
17.10.05 11:42

Ahojky,

taky muzes zkusit www.factorypro.cz. Je na Smichove a Cernem moste, cviceni na vyber maji hodne cely den a hlavne je k tomu zadarmo hlidani :-)

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.10.05 12:17

Břišní tance? :-)

V Karlíně je v - a teď mám naprosté okno, jak se to tam jmenuje - v mateřském centru možnost břišních tanců pro maminky s nemluvňaty a to samé i tady, tuším ve Vodičkově: http://www.studioprozeny.cz/…ni-tance.php . Nevím, jak je to cenově, ale zní to výtečně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
17.10.05 13:15

Ahojky,

v tom Karline je to A-centrum www.materstvi.cz
Ale na muj vkus je to prilis alternativni ;-) Slysela jsem od nekterych maminek, ze kdyz se priznaly k epiduralu, tak na ne ostatni pohlizely skrz prsty.

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky